מצרכים:
500 גרם גבינה לבנה
1/2 שקית פודינג וניל.
2 מיכלי שמנת מתוקה 38%.
50 גרם אבקת סוכר.
אופן הכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים לה את אבקת הסוכר.
מערבבים את הגבינה עם הפודינג.
את הקצפת מקפלים לגבינה.
מעבירים לשקית זילוף וממלאים כוסיות.
מקררים כשעתיים במקרר.
המלצת השף:
ניתן לקשט בעוגיות אוראו/ ביסקוויטים
יש לכן מתכון מנצח שאתן מעוניינות לשתף בו את גולשי 'המחדש'? שלחו מייל לדוא"ל בכתובת: editor@hm-news.co.il