מרכיבים לקינואה:
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1כפית מלח.
מעט פלפל שחור.
2 כפות שמן זית.
1 כפית מיץ לימון.
*מרתיחים הכל יחד בסיר למשך כ15 דקות מכוסה.
מרכיבים לסלט כרוב מרענן:
1/2 כרוב לבן.
1/2 חבילת בצל ירוק.
1 כוס גרעיני חמניה.
1 כוס גרגירי רימון.
מלח, פלפל שחור
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית.
1 כף צ'ילי מתוק.
אופן ההכנה:
פורסים דק דק את הכרוב.
חותכים לעיגולים עבים את הסמל הירוק ומוסיפים לקערה.
מכניסים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
הגשה:
מניחים את הקינואה בצלחת ומעליה שמים את סלט הכרוב.
יש לכם מתכון מנצח שאתן מעוניינות לשתף בו את גולשי 'המחדש'? שלחו מייל לדוא"ל בכתובת: editor@hm-news.co.il