אויבי ישראל שואבים עידוד רב מהתנהלות האנרכיסטים והקריאות לסרבנות שאותן הם מובילים.
מזכ"ל חיזבאללה, חסן נסראללה, שמתחמם על הגדר מצפון, נאם הערב והתייחס בנאומו למצב הפוליטי הפנימי בישראל. נסראללה תקף את ישראל ואמר כי המצב הנוכחי שאליו נקלעה, הינו בשל חוסר האמונה.
"ישראל הייתה מעצמה באזור, שהחלה להידרדר באמונה שלה, בתודעה שלה, בביטחון העצמי שלה וביישות שלה עד שהיא נקלעה למשבר שהיא חווה היום." אמר נסראללה והוסיף כי "היום הוא היום הגרוע ביותר בתולדות היישות, וכפי שחלק מאנשיה וחבריה אומרים כי הם ניצבים בפני קריסה, פילוג וחורבן, אינשאללה".
מזכ"ל ארגון הטרור ציין עוד כי "הציבור בישראל, שהאמין שהצבא שלו לא מנוצח, התחיל פחות ופחות עם הזמן להאמין בכך עד היום. זה היום השחור ביותר בהיסטוריה של ישראל והיא בדרך לקריסה". "היום, זהו היום הגרוע ביותר בתולדות ישראל, כפי שאומרים חלק מאנשיה, מה שמעלה אותה על נתיב ההתמוטטות".
קודם לכן, התייחס נסראללה לתבוסת צבאות ערב במלחמת ששת הימים, כמו גם למלחמת לבנון הראשונה. הוא טען כי הצבא הלבנוני רשם ניצחון באותה מלחמה על ישראל, מה שלדבריו "עודד דור לבנוני שלם".