מאות הרקטות קצרות הטווח שזרעו הרס רב במנרה מטולה ובקריית שמונה הם רק טעימה קטנה מהארסנל שצבר נסראללה מאז מלחמת לבנון השנייה ב-2006. לפי ההערכות מספר הטילים מתקרב ליותר מ-150 אלף רקטות. מצבור רקטי שאין גם לרוב הצבאות באירופה, שסופק לו בידי איראן.
ההערכות של המכון לביטחון לאומי באוניברסיטת תל אביב, ה-INSS היא כי מספר הטילים שיש לחיזבאללה עם יכולת שיגור של רקטות רבות יותר בו זמנית, ויותר טילים מדויקים וארוכי טווח.
כתב וואלה מביא סקירה נרחבת על הטילים הרקטות של חיזבאללה שכוללים את הסוגים הבאים:
40 אלף רקטות גראד: רקטות פשוטות לטווח 15-20 ק"מ, שתושבי קריית שמונה מכירים כבר עשרות שנים. ראש הקרב שוקל כ-20 ק"ג.
80 אלף רקטות פאג'ר מסוג 3 ו-5, כמו גם רקטות חייבר וראאד 2 ו-3: מגיעות לטווח של כ-40 עד 100 ק"מ. כאן מדובר גם על ראשי קרב כבדים וקטלניים יותר, במשקל עד כ-100 ק"ג.
30 אלף רקטות זילזאל ופאתח 110 (M600): לטווח של 200 עד 300 ק"מ. רקטות מתקדמות יותר, מה שתבטא במהירות מעוף של פי 3.5 ממהירות הקול, ובעיקר בראש קרבי של 450 עד 650 ק"ג שיכול להסב נזק רב גם למבנים ממוגנים. כמה מאות מהן כבר הוסבו לפגיעה מדויקת, בסטייה של כ-10 מטרים, מה שיכול לאפשר להן יכולת פגיעה מדויקת במטרות אסטרטגיות בישראל, כמו תחנות כוח, סמלי שלטון, ומטרות צבאיות.
לחיזבאללה יש גם עשרות בודדים של טילי סקאד C ו-D, שסיפקה חיזבאללה לסוריה, לטווח של עד 700 ק"מ: טיל ותיק ששוגר לישראל לראשונה במלחמת יום הכיפורים ואחר כך במלחמת המפרץ. ראש קרבי של מאות ק"ג, אבל דיוק של עשרות מטרים.
טילי יבשה ים סילקוורם ויאחונט: טילים שנועדו לפגוע בספינות חיל הים ובאסדות הגז. הסילקוורם הוא טיל מיושן שהצליח לפגוע ב-2006 באח"י חנית, כשמערכת ההגנה שלה מסוג ברק-1 הייתה כבויה. היאחונט הוא טיל מתקדם ומסוכן בהרבה. לחיזבאללה יש גם רחפנים וכטמבים לה יש מענה באמצעות מערכת הגנה של החץ. לישראל יש גם את כיפת ברזל ויכולת להשמיד באמצעות מטוסי חיל האוויר חלק גדול מארסנל הטילים של חיזבאלה.
תוסיפו בכתבה שיש גם אחד בשמים למעלה ששומר על עם ישראל ומנהיג את העולם ואצלו יש מענה לכל איום רק צריך להתפלל ולבקש
ביום שהם ישתמשו בזה הייתי מצפה שבעל הבית ישתגע וימחק את דרום לבנון. להזכירכם יש לנו פצצות כאלה שמסוגלות לעשות את העבודה.