0%
אחרי עשרה ימים

הותר לפרסום: נעצר המחבל שביצע את הפיגוע בבנימין

הותר לפרסום כי במהלך הלילה בפעילות משותפת של שב״כ, משטרת ישראל וצה״ל נעצר על ידי לוחמי הימ״מ והשב״כ אחמד דואבשה, בן 21, תושב הכפר דומא שבחטיבת בנימין • המחבל הועבר להמשך חקירה בשב"כ

יענקי גולדן
אין תגובות
יצירה: DALL.E

הותר לפרסום כי במהלך הלילה בפעילות משותפת של שב״כ, משטרת ישראל וצה״ל נעצר על ידי לוחמי הימ״מ והשב״כ אחמד דואבשה, בן 21, תושב הכפר דומא שבחטיבת בנימין.

על פי הודעת שב"כ, "מאז שארע הפיגוע פעלו שב״כ וצה״ל בריכוז מאמץ מודיעיני ומבצעי בניסיון להתחקות אחר זהות המחבל. ביממה האחרונה נרשמה התפתחות משמעותית בחקירה ובשעות הלילה פשטו הכוחות על הכפר דומא והביאו למעצרו של החשוד".

בחקירתו הראשונית קשר עצמו דואבשה לביצוע הפיגוע בו נרצח לפני עשרה ימים, ב-12.4, בנימין אחימאיר הי"ד, בן 14, תושב ירושלים, סמוך לחוות מלאכי השלום.

המחבל הועבר להמשך חקירה בשב"כ.

משירות הביטחון נמסר: "כוחות הביטחון ימשיכו לפעול בנחישות ובמקצועיות למול כל גורם אשר יסכן את ביטחון אזרחי ישראל".

הכתבה עניינה אותך?

94%
6%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture