0%
לפני הפסגה?

"המתקפה תתרחש בלילה הקרוב": האינדיקציות החדשות בישראל

מקורות לסקיי ניוז בערבית מוסרים כי פגישותיו של הוכשטיין בלבנון לא הביאו משהו חדש. הוכשטיין הדגיש כי חשוב שהפעולות הצבאיות לא יורחבו לאזורים נוספים • הערכה בישראל כי האיראנים לא מעוניינים לחכות עד אחרי הפסגה בקטר ויתכן שהמתקפה תתרחש ביממה הקרובה

יענקי גולדן
5 תגובות
מטח טילים מעזה. צילום: אבי רוקח/פלאש 90

מקורות לסקיי ניוז בערבית מוסרים כי פגישותיו של הוכשטיין בלבנון לא הביאו משהו חדש. הוכשטיין הדגיש כי חשוב שהפעולות הצבאיות לא יורחבו לאזורים נוספים.

הערכה בישראל כי האיראנים לא מעוניינים לחכות עד אחרי הפסגה בקטר ויתכן שהמתקפה תתרחש ביממה הקרובה, אפילו הלילה. ההערכה מבוססת על שורה של אינדיקציות, כך טוענת העיתונאית אנה ברסקי ממעריב.

עם זאת חשוב לזכור כי מחר תתקיים הפסגה בקהיר בה ינסה המערב לכפות על ישראל וחמאס הסכם שיביא לסיום המלחמה, עם זאת החמאס ואיראן הודיעו כבר שלא ישתתפו ויש סיכוי שציר הרשע יקדים וישגר טילים לעבר ישראל עוד לפני הפסגה.

הכתבה עניינה אותך?

68%
32%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.