לקראת ראש השנה שמסמן את תחילת השנה החדשה, אנו מייחלים לשנה טובה ומתוקה ולשם כך נהוג לטבול את החלה ואת התפוח בדבש ואף להמתיק את האוכל על ידי הוספת דבש.
דבש הוא תוצר נפלא של הטבע. טעמו המשובח, צבעו העמוק ומרקמו הסמיך, מעניקים לו ייחוד קולינרי למגוון שימושים כמו תיבול ובישול, המתקה, מריחה על לחם ואפייה. מאז צנצנת הדבש הראשונה שיוצרה בקיבוץ יד מרדכי בשנות ה-30 של המאה הקודמת, הפך המותג לשם נרדף לדבש בישראל. המומחים של יד מרדכי עובדים לפי הסטנדרטים הקפדניים ביותר ושומרים על איכות בלתי מתפשרת, על מנת להביא עד אליכם דבש טהור ואיכותי.
קיבוץ יד מרדכי שוכן בעוטף ישראל – רק כ-2 קילומטר מהגבול. בעת מתקפת הטרור שהתרחשה בשמחת תורה, ניצלו התושבים בנס מהטבח הנוראי והקיבוץ הוכרז כשטח צבאי סגור. המפעל חזר לפעילות תוך חודש מיום מתקפת הטרור ופעל תחת אש בכדי להמשיך לספק את המוצרים האיכותיים לתושבי ישראל.
העובדים במכוורת יד מרדכי – שחלקם תושבי הקיבוץ וחלקם מיישובי העוטף הסמוכים, היו חדורי מטרה להמשיך ולעבוד למען שמירה על רציפות תפקודית כדי לספק את מוצרי המותג.
במיוחד בימים אלו, לקראת השנה החדשה בה אנו מייחלים לשנה טובה ומתוקה ולבשורות טובות, זה הזמן לחזק את מפעל יד מרדכי ואת אנשיו ונשותיו שעשו הכול כדי להמשיך להגיש לכם את מוצריהם האיכותיים.
המפעל מחזיק בתקן האיכות הבינלאומי ISO 9001 וכן בתקן בטיחות מזון FSSC להבטחת בטיחות המזון, הוא בעל תו GMP היוקרתי (תנאי יצור נאותים) מטעם משרד הבריאות והסמכות נוספות מטעם גופי הסמכה שונים בתחומי המוצרים השונים: תו תקן ישראלי לדבש, תו תקן ישראלי לשמן זית ועוד.
מנכ"לית יד מרדכי, ליזי בית עדה: ״יש לנו במפעל יד מרדכי את האנשים הטובים, המקצועיים והמחויבים ביותר שאפשר לבקש. בזכותם, חזרנו לשגרת עשייה מבורכת ובריאה ואנחנו מייצרים בקצב ראוי להערכה. היום, כ-11 חודשים אחרי, אני גאה לומר שתחושת האחדות, החיבור והרצון לייצר עוד ועוד נטועה בכולנו. למען עם ישראל, למען אלו שנלחמו על הארץ הזאת ולמען אלו שנלחמים בימים אלו, אנחנו לא נעצור לעולם. אף אחד ושום דבר לא ינצח אותנו".
כשרות: פרווה, בד"ץ מחזיקי הדת בעלז.
יד מרדכי מאחלת לכל בית ישראל שנה טובה ומתוקה כדבש!