0%
מקורבת למפלגת "הדמוקרטים"

פעילת מחאה פנתה לבית הדין בהאג נגד נתניהו

. לדבריה, תפקיד המחאה אינו לשכנע את הציבור, אלא להפעיל לחץ על "שומרי הסף" - היועצת המשפטית לממשלה וראשי מערכת הביטחון - להדיח את ראש הממשלה.

דודי סגל
9 תגובות
פעילת מחאה פנתה לבית הדין בהאג נגד נתניהו
בית הדין הבינלאומי בהאג. צילום: Pixabay

עו"ד נאווה רוזוליו, ממייסדות ארגון 'משמרות הבושה' ומקורבת למפלגת "הדמוקרטים", חשפה כי פנתה לבית הדין הבינלאומי בהאג בבקשה לקדם צווי מעצר נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, כך פורסם בערוץ 14.

רוזוליו, שנאמה לאחרונה לצד יו"ר "הדמוקרטים" יאיר גולן והשתתפה בפרויקט של ח"כ נעמה לזימי, הביעה את דעתה כי המחאה לא תצליח להפיל את הממשלה הנוכחית. לדבריה, תפקיד המחאה אינו לשכנע את הציבור, אלא להפעיל לחץ על "שומרי הסף" – היועצת המשפטית לממשלה וראשי מערכת הביטחון – להדיח את ראש הממשלה.

פעילת המחאה, שהקימה מספר ארגוני מחאה ביניהם 'משמרות הבושה' הידוע במעקב אחר חברי כנסת מהימין, טוענת כי יצירת לחץ בינלאומי על ישראל, כולל פנייה לבית הדין בהאג, היא חלק ממטרות המחאה.

הכתבה עניינה אותך?

29%
71%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture