0%
בני ברק

חשד לפיגוע דריסה: צעיר בן 21 פונה למעייני הישועה

צעיר כבן 21 פונה במצב קל בעקבות אירוע דריסה בבני ברק, על ידי נהג בן מיעוטים שנעצר במקום • במשטרה חושדים כי מדובר באירוע פח"ע

חיים גפן
תגובה אחת
חשד לפיגוע דריסה: צעיר בן 21 פונה למעייני הישועה
הזירה בבני ברק. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

בשעה 17:40 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן, על הולך רגל שנפגע מרכב ברחוב אהרונוביץ' בבני ברק.

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניק טיפול רפואי ופינו לבי"ח מעייני הישועה, גבר בן 21 במצב קל עם חבלות בגפיים ובגב.

ממשטרת ישראל נמסר: "במשטרה התקבל דיווח לפני זמן קצר על נהג שפגע בהולך רגל ברח' השומר בבני ברק. שוטרים הגיעו במהירות למקום ועצרו את הנהג החשוד. הרקע לאירוע בבדיקה".

"כשהגענו למקום, מצאנו הולך רגל, צעיר בן 21 כשהוא סובל מחבלות בגפיים ובגב לאחר שנפגע מרכב ככה"נ על רקע לאומני" סיפרו חובשי הצלה יהודה מור ויחיאל אסתרזון. "יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב קל להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים מעייני הישועה בעיר".

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture