הפחתת הסוכר היא בשיעור של כ- 50% , ולהמתקת המשקאות יתווספו סוכר פירות (פרוקטוז), מחזק טעמים (אריתריטול) והממתיק סוכרלוז.
כל חומרי הגלם שיפאורה משתמשת בהם מאושרים לצריכה על פי תקנות משרד הבריאות ועומדים בתקני האיכות הנדרשים בישראל.
פרטים נוספים ניתן למצוא על גבי התוית ובאתר האינטרנט.
מנהל השיווק של יפאורה, יניב פרנקו: "יפאורה, כמי ששמה לה כמטרה עליונה להשקיע, לשפר, לפתח, לחדש ולהפתיע באופן מקצועי ובלתי מתפשר, בכל קטגוריות המשקאות הקלים בישראל עבור קהל לקוחותיה, גאה להציג את משקאות המותג קריסטל במתכון חדש – מופחת סוכר. אנו מחויבים להמשיך בפיתוחים שונים תוך חיבור לצרכנים ולטרנדים ברחבי העולם".