ח"כ משה סעדה מהליכוד תוקף את בחירת השופט יצחק עמית לנשיא בית המשפט העליון.
"מה שנכון לשוטר מקוף נכון לנשיא בית משפט עליון. הייתי מצפה מהשופט עמית לא להתחבא מאחורי הגלימה שלו. לא בוצעה שום בדיקה, יכול להיות שיבדקו ואין כלום, אני מאמין שלא ימצאו שאין כלום", אמר סעדה בראיון לרדיו "קול ברמה".
סעדה הביע אכזבה גם ממי שנבחר למשנה לנשיא – השופט נועם סולברג. "לצערי הוא לא גילה מנהיגות כפי שאני מצפה ממנו. אנשים שבתוך המערכת לא יודעים לשחות נגד הזרם. זה חם ונעים. כשאני עשיתי זאת שילמתי מחיר. ברור לך מה היה קורה אם היה שוחה נגד הזרם, המינוי שלו לנשיא העליון היה יורד מהפרק. בזכות ששחה עם המים החמים מונה העוזר שלו כשבעבר היה עליו ווטו, בגלל שישב במשרדי קהלת".
אם אין אני לי מי יחמיא לי ? ככה השופטים לעצמם ! אז זה מה שיוותר להם כי העם לא איתם כי הם לא עם העם והישועה תקום לעם ממקום אחר חבל חבל שהשופטים הללו הרסו את כל מה שנבנה כאן לאורך השנים זה כבר לא בר תיקון