איציק בונצל, אביו של עמית בונצל הי"ד, מתייחס לדברים שאמר אלי אלבג, אביה של החטופה לירי שחזרה מהשבי לפיהם העם יבוא חשבון עם מתנגדי עסקת החטופים.
"אלי אלבג אתה כבר אינך אב לבת חטופה אשרך שזכית ברוך ה' להחליף את התואר. הלוואי והייתי זוכה גם להחליף את התואר (אב שכול) אני כבר לא אזכה לטוס במסוק בשבת לגבול הדרום לאסוף את עמית שלי. זה הזמן להרכין ראש ,להגיד תודה לכל מי שפעל לשחרור בתך האהובה ובטח שלא לאיים שתבואו חשבון עם מי שהצביע נגד העסקה", אמר בונצל.
עוד הוסיף "עבור שחרור בתך (מעשה מחייב מוסרית וערכית) ישלמו יהודים רבים בחייהם בשנים הבאות. אותם רוצחים ששוחררו יעשו הכל לרצוח שוב יהודים. ולכן ברור לכולם שהחלק של העסקה שעוסק בשחרור רוצחים הוא החלק הרע והגרוע בעסקה זו".
האב השכול אמר עוד "איש יקר, לך תתרכז בשיקום המשפחה והשבת חיי המשפחה למסלול החיים ושחרר אותנו מהסגנון בו השתמשתם שאז לא היה נכון וראוי לבקר אותך בשל הדאגה המוצדקת לבתך אהובה. מרגע שהסטטוס שלך השתנה לטובה לא ניתן לך להמשיך בסגנון הגס לו הייתם מורגלים ובהחלט נבקר אותך. בהצלחה וברוך הבא לבתך גיבורת ישראל".
הפרצוף המכוער של הקפלניסטים. בושה!