0%
ראש השב"כ:

"דרושה ועדה ממלכתית, יש קונספירציות בנוגע ל-7 באוקטובר"

ראש השב"כ רונן בר תומך בהקמת ועדת חקירה ממלכתית לאירועי 7 באוקטובר אך ראש הממשלה סירב לאפשר להציג את עמדתו • "מדובר בפקיד. מה הוא קשור להחלטה על ועדת חקירה ממלכתית?", תהה נתניהו

שוקי כץ
אין תגובות
"דרושה ועדה ממלכתית, יש קונספירציות בנוגע ל-7 באוקטובר"
צילומסך

ראש השב"כ, רונן בר, טוען כי יש צורך בהקמת ועדת חקירה ממלכתית לאירועי ה-7 באוקטובר, בעקבות טענות וקונספירציות רבות בנוגע לטבח שביצע חמאס. את הדברים אמר בר בשיחות שנערכו לקראת ישיבת הממשלה, שעסקה בנושא, אמש.

לדבריו, העובדה שוועדת חקירה ממלכתית לא הוקמה עד כה רק מגבירה את האפשרות לפיזור טענות שקריות, אשר משפיעות על הציבוריות בנוגע לאירועים הקשים.

על פי דיווחים שפורסמו ברשת ב' ראש הממשלה בנימין נתניהו סירב להציג את עמדתו הכתובה של בר במהלך ישיבת הממשלה שנערכה אתמול. בנוסף, נתניהו תקף את בר בישיבה ואמר: "מדובר בפקיד. מה הוא קשור להחלטה על ועדת חקירה ממלכתית?".

בתום דיון סוער, החליטה הממשלה לדחות את הדיון על הקמת ועדת חקירה ממלכתית לעוד שלושה חודשים. במהלך הישיבה, השרים תקפו את היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה, שהתנגדו להקמת הוועדה ודרשו להמתין להשלמת החקירות הקיימות.

הכתבה עניינה אותך?

81%
19%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture