• בשורות טובות מבית החולים איכילוב: מצבו של רבינו הגדול מרן ראש הישיבה הגרמ"ה הירש מוסיף להשתפר.
• יממה לפני סיום הפסקת האש, צוותי המו"מ שבו מקהיר, לאחר שלא נרשמה התקדמות בשיחות. בתוך כך, ארגון הטרור חמאס פרסם הערב סרטון תעמולה חדש של האחים איתן ויאיר הורן, לפני שיאיר שוחרר.
• בכיר פלסטיני אמר אמש לערוץ אל-מיאדין הלבנוני: "נכשל המשא ומתן בקהיר להכנת הקרקע לכניסה לשלב השני. לא נמסור אף חטוף אלא במסגרת הסכם מלא, ואנחנו מסרבים לשיטת הסחיטה הישראלית". לדברי המחבל הבכיר, "ישראל שמנסה להאריך את השלב הראשון ולהחזיר את החטופים בהדרגה היא זו שהפרה את ההסכם בכך שעיכבה את הכניסה למשא ומתן על השלב השני. המתווכות לא הצליחו לשכנע את ישראל להשתתף במו"מ על השלב השני".
• למרכז הרפואי צפון (פוריה) הובאו הבוקר 18 נפגעים, בהם 11 ילדים, בעקבות שרפה במבנה בטבריה. 8 שוחררו לביתם, 5 מאושפזים במצב קל ו-5 במצב בינוני, חלקם יזדקקו לניתוחים.
• נשיא אוקראינה זלנסקי גורש מהבית הלבן אחרי עימות קולני עם טראמפ וסגנו.
• צבא ארה"ב: לפני כשבוע ביצענו תקיפה אווירית מדויקת בסוריה נגד מנהיג בכיר בשלוחה של אל-קאעידה.
• היסטוריה בטורקיה: ארגון ה-PKK הכורדי הודיע שהוא נענה לקריאת המנהיג הכלוא עבדוללה אוצ'לאן – והכריז על הפסקת אש מול הממשלה החל מהבוקר.