השר לשירותי דת, מיכאל מלכיאלי, התראיין לקול ברמה והתייחס לאיומי שר השיכון, יצחק גולדקנופף, לפרוש מהממשלה.
"אנחנו מתואמים מול דגל התורה, יש קשר בין בתי גדולי ישראל. ב-99% מהמקרים אנחנו מצביעים יחד", אמר מלכיאלי. "הכי קל זה להתייאש וללכת לאופוזיציה ולשאת נאומים. אני לא אענה לגולדקנופף, אם כך אומרים לו רבותיו, הוא צריך לפרוש. אתמול פורסמו הישגים רבים שלנו שלא היו מעולם. בבחירה בין להמשיך להיאבק מבפנים לבין להרים ידיים, בחרנו להישאר ולהילחם".
על חוק הגיוס אמר מלכיאלי: "אם חוק הגיוס היה מתנהל כמו כל חוק, היה אפשר להגיע להסכמות. יש גורמים שחפצים שהחוק הזה לא יעבור. היעוץ המשפטי לממשלה חושב שאם החוק הזה יפול, הממשלה תיפול. כולם יודעים את המעורבות של פקידי האוצר שנעשו מאן דאמר בכל נושא".
על משבר המעונות אמר: "יש לא מעט אנשים שנפגעו מחוק המעונות. אני מקווה שנוכל לפתור את הבעיה. היה ראוי שגם מפעילי המעונות יבואו לקראת האברכים עד שנמצא פתרון. בקורונה הם באו אלינו ועזרנו להם. יש תחושה בציבור שאנחנו לא עושים מספיק. אני אומר לציבור שהם צריכים להבין שהנציגות החרדית נמצאת בקושי שלא היה כמותו שנים, כל אחד מהשרים מבין את הצרה, זה לא עצלות, היעוץ המשפטי מונע מאיתנו לפעול בהרבה דברים".
נבחרי הציבור החרדי אתם ישנים בעמידה,אתם לא עושים כלום
הכי קל זה להידבק לכיסא..
אתם ממש לא נלחמים לא שומעים אותכם
הכי קל לאכול את שמנת התקציב ולהפקיר את עולם התורה לצה"ל