בימין צוהלים על החלטתו של שר המשפטים יריב לוין, להתחיל בהליך הדחתה של היועצת המשפטית לממשלה, עו"ד גלי בהרב מיארה.
שר התקשורת שלמה קרעי, מראשי המאבק הבולטים להדחתה של היועצת, הגיב ברשת החברתית X וכתב: "יישר כח לחברי שר המשפטים שעומד במילתו. הבטחנו ומקיימים. הביתה!". יו"ר עוצמה יהודית ח״כ איתמר בן גביר, שדרש שוב ושוב את פיטוריה, הגיב ואמר: "עדיף מאוחר מאשר אף פעם. הגיע הזמן!"
שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב: "מברכת את חברי יריב לוין. בשעה טובה. הגיע הזמן להדיח את היועצת הלעומתית לממשלה ולעשות סוף לעידן שלטון הפקידים".
בתנועת אם תרצו בירכו על המהלך של השר לוין: "אומץ לב בקרב אנשי ציבור הוא דבר חשוב שיש לברך עליו – יישר כח השר לוין! היועמ"שית הפכה עצמה ליועצת המשפטית למחאה, הכשירה אנרכיה ברחובות, לא פעלה נגד הסרבנים ונגד חוסמי הכבישים. מזמן היה צריך להדיח אותה, מוטב מאוחר מאשר לעולם לא".
מיכאל פואה, יו"ר בוחרים במשפחה ומגיש העתירה נגד היועמ"שית, בה ביקש לדעת את מספר הפעמים שנאלצה הממשלה לבקש ייצוג עצמאי, בשל התנגדותה היועמ"שית הגיב: "אנו שמחים שהמידע אודות הלעומתיות של היועמשי"ת שהצלחנו להביא באמצעות חופש המידע עזר לקבל את ההחלטה הכל כך חשובה והכרחית להדחתה. אנו מקווים ומצפים שאכן ממשלת ישראל תעשה את תפקידה ותמנה יועץ משפטי שטובת עם ישראל ומדינת ישראל נגד עיניו. המינוי של היועץ הבא חייב לבוא יחד עם הפרדת תפקיד היועץ מתפקידי הייצוג והתביעה".
לא לפחד מכל הנובחים ממפלגות השמאל
ולא מכל הביריונים מהאופוזיציה
המדינה לא עניינת אותם
מה שמעניין אותם להפקיר את המדינה
אפילו במחיר אנרכיה ברחובות סרבנות
ולשרוף את המדינה
כל הכבוד הגיע הזמן ,בכל הכוח לא לפחד,בהפגנות להתחיל לעצור אנשים אם כיתבי אישום