ג'פרי גולדברג, העורך הראשי של המגזין "האטלנטיק", מצא את עצמו במצב בלתי שגרתי כאשר הצטרף לקבוצת סיגנל בה היו חברים לכאורה בכירי ממשל אמריקאים, כולל סגן הנשיא ואנס ושר ההגנה הגסת'.
בתחילה, גולדברג לא ייחס חשיבות רבה לקבוצה, אך עד מהרה הבין כי הוא עד לדיונים מסווגים על מדיניות הביטחון האמריקנית, כולל פרטים על תקיפות בתימן – שעות לפני ביצוען.
במשך כ-10 ימים, גולדברג היה עד לדיונים סודיים בין הגורמים הבכירים ביותר בממשל האמריקני, שכללו גם ביקורת גלויה על מדיניותו של הנשיא טראמפ. סגן הנשיא הביע חששות כלכליים וטקטיים לגבי התקיפות בתימן, ושר ההגנה הגסת' שיתף פרטים מסווגים על התקיפה העתידית, כולל מטרות, תזמון וסוג הנשקים שבהם יעשה שימוש.
רק לאחר שראה כי התקיפה בתימן אכן יוצאת לפועל במועד שדובר עליו בקבוצה, השתכנע גולדברג סופית כי הקבוצה אותנטית ויצא ממנה.
דובר המועצה לביטחון לאומי אישר כי "ככל הנראה" מדובר בהודעות אותנטיות בין בכירי הממשל, וציין כי הם בודקים כיצד "חבר" נוסף לקבוצה בטעות.