משטרת ישראל נערכה הערב (חמישי) בכוחות גדולים לאבטחת מחאות שהתקיימו בעיר תל אביב ולשמירה על הסדר הציבורי.
לצורך המחאה, הוקצה למפגינים מתחם רחבת הבימה והרחובות הסמוכים, במטרה לאפשר קיום מחאה לגיטימית תוך שמירה על איזון עם חופש התנועה של הציבור הרחב וצמצום הפגיעה בשגרת החיים.
במהלך הערב, רוב המוחים התפזרו באופן עצמאי. עם זאת, קבוצה קטנה של מפגינים החלה בתהלוכה לכיוון נתיבי איילון, תוך שהם מתעמתים עם השוטרים שהיו במקום ותוקפים את סוסי המשטרה. התקיפה כללה קללות, גידופים ותנועות מגונות כלפי השוטרים.
קצין משטרה הכריז על ההפגנה כבלתי חוקית לאחר שהמפגינים המשיכו להפר את הסדר הציבורי וניסו לרדת לנתיבי איילון ולחסום צירי תנועה נוספים בעיר. כוחות משטרה שהיו במקום הדפו את המפגינים ומנעו את חסימת הצירים המרכזיים ואת הפגיעה בחופש התנועה של הציבור.
במהלך העימותים עם השוטרים, נעצרו שישה מפירי סדר שהיו מעורבים באירועים שונים במהלך המחאות.
בהודעת דוברות המשטרה נמסר כי "חופש המחאה והביטוי אינו החופש לחסום כבישים ראשיים, לפגוע בחופש התנועה של רבים, לפרוץ מחסומי משטרה ולתקוף שוטרים".