בית המשפט העליון הורה על הפחתה בעונשם של שני מחבלים אשר השתתפו בלינץ' במשפחה יהודית שטעתה בדרכה במהלך מבצע שומר החומות ונכנסה לכפר ערבי בוואדי ערה. על המחבלים הוטלו עונשי מאסר של 4 ו 7 שנים. בית המשפט העליון הורה להפחית את עונשו של מחבל אחד מ 7 שנות מאסר ל 5 שנים ואת עונשו של המחבל השני מ 4 שנות מאסר ל 33 חודשי מאסר. נציין, כי מחבל נוסף שהשתתף בלינץ' ונידון לשבעה חודשי מאסר בלבד שוחרר באחרונה בשל מצבו הרפואי. את המשפחה מייצג עו"ד חיים בלייכר מארגון חוננו.
על פי כתב האישום שהוגש נגד המחבלים המשפחה היהודית טעתה בדרכה ונכנסה לכפר שם הותקפה בידי עשרות מחבלים באבנים. הפורעים הצליחו לחסום את רכב המשפחה, עלו על גגו, ניפצו את שמשותיו וניסו להוציא את בני המשפחה מהרכב. אם המשפחה גוננה בגופה על ילדיה תוך שהיא סופגת מכות, ואבנים כולל סלע ענק שנזרק על פניה מטווח אפס ופגע בה. רק לאחר זמן רב נחלצו בני המשפחה מהלינץ' והועברו לטיפול רפואי.
עו"ד בלייכר תקף את החלטת בית המשפט ואמר: "המחבלים היו שותפים ללינץ' בו ניסו למחוק משפחה ישראלית על ידי המון צמא דם. אזרחי ישראל מתמודדים עם חזיתות רבות של מלחמה וטרור בגבולותיה ובעריה. ענישה כבידה ומחמירה כלפי המחבלים אשר השתתפו בניסיונות הרצח ההמוניים בשומר החומות הינה הכרחית לביטחוננו גם אם עברו כבר כמה שנים. חבל שבית המשפט העליון פוגע בענישה ובהרתעה ובביטחון של כולנו".
בית המשפט שוב לא עושה צדק עם הטרור
כמה חשובה רפורמה לכל אנשי מגדל השן.
אתם מבינים למה אם לא מפחדים אין לנו בית משפט ,חוק זה בושה למדינה שיש לנו שופטים כאלה
הזוי לחלוטין
הגיע הזמן לבדוק מיידית ולחקור באזהרה את השופטים אם אין שם משתפי’’ם….