לאחר שעה מאז שהחלה, הסתיימה חקירתו של חבר הכנסת גלעד קריב (העבודה) בלהב 433, וזאת בשל העובדה שסירב לשתף פעולה עם החוקרים, בניגוד להצהרותיו.
קריב נחקר בחשד שהדליף מידע מסווג ופרוטוקולים מדיון חסוי שנערך בוועדת החוץ והביטחון, בו נכח גם ראש הממשלה בנימין נתניהו. בראשית החקירה, הצהיר הח"כ המדליף כי מעולם לא הדליף שום פרטים סודיים. לאחר מכן לא שיתף פעולה עם חלק ניכר משאלות החוקרים ולא ענה על רוב השאלות ובמרביתן שמר על זכות השתיקה.
נזכיר כי לאחר פרסום דבר החקירה הודיע קריב כי יתייצב בפני החוקרים וישתף עמם פעולה. עם זאת, היום אמר ״כפי שהצהרתי שאעשה, התייצבתי היום לחקירה, בהתאם לחובה שמוטלת על כל אזרח. מקורה של החקירה בתלונה פוליטית ונקמנית של יו"ר הכנסת אמיר אוחנה. התלונה חותרת תחת החסינות הפרלמנטרית והיא נועדה להשתיק את האופוזיציה".