0%
בפעם השנייה מאז הלילה

טיל ששוגר מתימן יורט, אזעקות נשמעו ברחבי הצפון

דובר צה"ל הודיע על שיגור טיל נוסף מכיוון תימן לעבר ישראל בשעות הצהריים, אשר יורט על ידי מערכות ההגנה האווירית • אזעקות הופעלו באזורים נרחבי בצפון הארץ

יענקי גולדן
אין תגובות
סוללת 'כיפת ברזל' מיירטת רקטות שנורו מרצועת עזה// צילום יונתן סינדל/פלאש 90

דובר צה"ל הודיע בצהריים (שני) על זיהוי שיגור טיל נוסף מכיוון תימן לשטח ישראל. בהודעתו נמסר כי "מערכות ההגנה פועלות ליירט את האיום. יש לפעול לפי הנחיות פיקוד העורף". דקות ספורות לאחר מכן, הופעלו אזעקות ברחבי הצפון, בין היתר בערים עכו וחיפה, בנצרת, בקריות ובוואדי ערה.

ממגן דוד אדום נמסר כי בשלב זה לא התקבלו קריאות במוקד החירום 101 של מד"א, לא על נפילות ולא על נפגעים כתוצאה מהשיגור או היירוט.

אירוע זה מצטרף לשורת שיגורים נוספים מכיוון תימן לעבר ישראל בימים האחרונים. הלילה, שעות ספורות לפני כן, נשמעו אזעקות המתריעות על ירי רקטות וטילים באזורים נרחבים בצפון.

צה"ל מסר כי הטיל ששוגר לפנות בוקר יורט בהצלחה לפני שחצה לשטח המדינה. ארגון החות'ים אף טען כי שיגר את הטיל לעבר בסיס רמת דוד. כתוצאה מהיירוט הלילי, לא דווח על נפגעים, אך שברי יירוט חדרו לגג גן ילדים במשמר העמק וגרמו נזק קל.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.