חבר הכנסת צביקה פוגל (עוצמה יהודית) התייחס היום (חמישי) בראיון לרדיו גלי ישראל למדיניות האכיפה של המשטרה בהפגנות השמאל נגד הממשלה ומתח ביקורת חריפה על היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה.
"אני נפגש עם כל הקצונה הבכירה של משטרת ישראל והם נתונים במצב כמעט בלתי אפשרי," אמר פוגל. לדבריו, "מצד אחד אין לי ספק שהם באמת רוצים לקיים את המדיניות של השר בן גביר. ומצד שני מבינים את המגבלות שמטילה עליהם היועמ"שית."
פוגל המשיך והאשים את היועמ"שית כי היא מהווה מכשול גם במאבק בפשיעה. "גלי בהרב-מיארה לא רוצה לנצח גם את המלחמה בפשיעה במגזר הערבי," טען פוגל, והוסיף: "היא חלק מהרצון העז לבסס פה אנרכיה מטורפת של כל אלה שלא השלימו עם תוצאות הבחירות."
בסיום הראיון הביע פוגל אופטימיות זהירה, אך גם חשש. "צריך להסתכל על התמונה הכוללת," אמר חבר הכנסת, "התסכול של אותם שמאלנים קפלניסטים למיניהם מוביל אותם למחוזות הכי גרועים שיש. הם קלטו שתם עידן האליטה שלהם, ואלו פרפורי הגסיסה שלצערי עלולים לגרור אותנו לחורבן הבית."