חבר הכנסת אלי דלל סיפר היום (ראשון) בראיון לרשת ב' על אירוע התקיפה שחווה בכנס הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה בכפר סבא. לדבריו, הוא חש ש"הותקף" ו"ראה לינץ' בעיניים". "שנאה וחיות טרף שמצאו מישהו לטרוף אותו", תיאר דלל, שהוסיף כי הוקף על ידי עשרות אנשים שכינו אותו "רוצח, בוגד ועבריין".
דלל תיאר את רגעי האירוע: "לקראת הסוף נפלתי כי היו דחיפות". הוא הדגיש כי "אסור שזה יקרה לכל אדם ואחת כמה וכמה לחבר כנסת – זו הדמוקרטיה שלנו". חבר הכנסת הוסיף כי "פחדתי מאוד, מצב של חוסר אונים", וציין כי "נחצה פה קו אדום, ראיתי רצח בעיניים. הכל צרחות וזמבורות לתוך האוזן".
דלל סיפר: "לא הוצאתי מילה, כי לא רציתי להתגרות במישהו ואין לך את הכוח להתמודד". הוא הוסיף שקיבל שיחות תמיכה מכל קצות הקשת הפוליטית.
משטרת ישראל מסרה כי עצרה אמש בכפר סבא ארבעה חשודים בתקיפת שוטרים והפרת הסדר "במהלך מחאה בלתי חוקית בעיר". על פי המשטרה, השוטרים הוציאו את המוחים מתוך המבנה והאירוע בשליטה.