יו"ר סיעת ש"ס, ח"כ ינון אזולאי, תקף בחריפות יוצאת דופן את חברי האופוזיציה, ובפרט את מפלגת 'יש עתיד', כשהוא מאשים אותם בקידום אג'נדה של פילוג ושיסוי בחברה הישראלית.
ח"כ אזולאי מנה את הדמויות שלדבריו מובילות את האופוזיציה אל מחוץ לקונצנזוס. "תראו מי השותפים שלכם: אהוד ברק, יאיר גולן, וסוכנת הכאוס איילת השחר סיידוף", הטיח אזולאי. "אלו האנשים שזורעים שנאה, ואיתם בחרתם לעשות שותפות למרות שנכשלתם שוב ושוב בניסיונות שלכם לפלג אותנו".
אזולאי השתמש בביטוי חריף כדי לתאר את מצבה של מפלגתו של יאיר לפיד: "לגבי 'יש עתיד' – אתם בגדר של 'מצטמק ורע לו', אבל ככל שאתם מצטמקים, לעם ישראל 'טוב לו'. אתם תמשיכו בשלכם ואנחנו נמשיך בדרך שלנו".
לצד הביקורת כלפי חוץ, בחר יו"ר סיעת ש"ס להפנות מסר פנימי ומאחד לחבריו לממשלה, על רקע המתיחויות הקואליציוניות של השבועות האחרונים. "אני קורא לחבריי לקואליציה: למרות המחלוקות בינינו, עלינו לזכור שיש לנו מטרה אחת – אחדות עם ישראל, ודאגה ללומדי התורה ולחיילי צה"ל", אמר. "תפקידנו להמשיך להיות מאוחדים, כי האופוזיציה רוצה בפילוג ובשיסוי כדי להפיל אותנו, ואילו אנחנו רוצים רק באחדות העם והמדינה".