צה"ל מעלה הילוך במערכה מול משטר הטרור בטהרן, ומרחיב את היעדים מעבר למערכי השיגור אל לב ליבה של תעשיית הנשק האיראנית. לאחר הפגיעה הקשה במערך הטילים של משטר הטרור האיראני, צה״ל הרחיב בימים האחרונים את תקיפותיו לעבר תעשיות הייצור של המשטר, המשמשות לפיתוח וייצור טילים ואמצעי לחימה. במבצע חסר תקדים בהיקפו, צה״ל חושף כי במהלך הימים האחרונים מאות מטוסי קרב של חיל האוויר, בהכוונת אמ״ן ובשיתוף אמ״ץ, תקפו את שני המתקנים המרכזיים ביותר של משטר הטרור לייצור טילים בליסטיים במרחבים פ'ארש'ין ושהארוד. התקיפות המדויקות כוונו לשרשרת הייצור הקריטית ביותר של המשטר, המהווה את עמוד השדרה של האיום הבליסטי על האזור כולו.
השלב הראשון של המבצע התמקד בתשתיות קריטיות המשמשות להרכבת הארסנל האיראני. בתקיפה שבוצעה במרחב פ'ארש'ין ביום חמישי (ה׳), הותקפו תשתיות ייצור של רכיבים חיוניים בהם המשטר האיראני השתמש לפיתוח מגוון אמצעי לחימה מתוצרת תעשיית המשטר. הנזק במקום כבד ביותר, כאשר בין התשתיות שהותקפו ניתן למנות מפעלים לייצור חומרי נפץ עבור ראשי קרב של טילים בליסטיים, מתחמים לייצור חומרי גלם ייחודיים עבור מנועי טילים, מתחם ערבול ויציקת מנועי טילים וכן מתחם ששימש למחקר, פיתוח, הרכבה וייצור של טילי שיוט מתקדמים. פגיעה זו משתקת למעשה את היכולת של איראן לייצר דורות חדשים של נשק מדויק ומתקדם.
הזרוע הארוכה של חיל האוויר לא עצרה שם, והגיעה ליעדים מרוחקים עוד יותר בלב המדבר האיראני. בתקיפה נוספת שהושלמה הלילה במרחק של כ-2,000 קילומטרים ממדינת ישראל, צה״ל תקף אתר ייצור טילים בליסטיים של משמרות המהפכה במרחב שהארוד. בחודשים האחרונים, זוהתה פעילות של כוחות המשטר לשיקום התשתיות וייצור טילים בהיקף נרחב באתר, זאת לאחר שהותקף במהלך מבצע 'עם כלביא'. האתר בשהארוד אחראי לייצור חלק ניכר מהטילים שנורו לעבר מדינת ישראל והאזור, והתקיפה הנוכחית פוגעת קשות ביכולת של משטר הטרור האיראני להמשיך ולייצר טילים באתר זה.
המסר המרתיע מירושלים מהדהד היטב ברחבי המזרח התיכון, כאשר בצה"ל מבהירים כי לא יאפשרו למשטר להשתקם מהמכות האחרונות. מדובר צה"ל נמסר: "צה"ל ימשיך להרחיב את הפגיעה באתרי ייצור אמצעי הלחימה של המשטר זאת במטרה לגדוע את יכולותיו לייצור אמצעי לחימה ולסכל את ניסיונות שיקום תשתיותיו". הפעילות המבצעית הנרחבת מדגישה את העליונות המודיעינית והמבצעית של ישראל אל מול איומי המשטר בטהרן, תוך פגיעה ישירה בנכסים האסטרטגיים היקרים ביותר של משמרות המהפכה.