בפעילות משותפת של צה"ל ושירות הביטחון הכללי, נסגר חשבון נוסף עם אחד המשתתפים בטבח השביעי באוקטובר. מוקדם יותר השבוע, בהובלת פיקוד הדרום, חוסל מהאוויר המחבל עבד אל רחמן עמאר חסן חודרי, פעיל בארגון הטרור גא"פ, אשר פעל באופן אקטיבי לקידום מתווה טרור נגד כוחות צה"ל הפועלים בצפון הרצועה. על פי הודעת כוחות הביטחון, "המחבל חוסל על מנת להסיר את האיום על כוחותינו".
חודרי לא היה רק פעיל טרור בהווה, אלא מחבל עם דם על הידיים מעברו הקרוב, שכן הוא לקח חלק ישיר בפשיטה הרצחנית לקיבוץ ניר עוז במהלך אירועי ה-7 באוקטובר. החיסול המדויק מדגיש את המאמץ המתמשך לאתר ולבוא חשבון עם כל מי שחדר לשטח מדינת ישראל באותה שבת. יחד עם חודרי, הותקפו שלושה מחבלים נוספים המשויכים לארגון הטרור חמאס ששהו בקרבתו.
במערכת הביטחון מבהירים כי למרות פריסת הכוחות בשטח בהתאם להסכמים, הפעילות המבצעית לסיכול טרור נמשכת ללא פשרות. "כוחות צה"ל ושב"כ פרוסים במרחב בהתאם להסכם וימשיכו לפעול להסרת כל איום מיידי". הפעולה הנוכחית מהווה נדבך נוסף במאמץ לפרק את תשתיות הטרור ולהבטיח את שלום הלוחמים הפועלים ברצועה.