0%
"נוכל זה מקצוע"

העימות הסוער בין בן גביר לבנט

השר לביטחון לאומי הזמין פנים אל פנים את יו"ר יחד לקרב טלוויזיוני • בנט התחמק ותקף על השירות הצבאי • בן גביר לא נשאר חייב והזכיר את עבאס • צפו בחילופי הדברים

שוקי כץ
אין תגובות
העימות הסוער בין בן גביר לבנט

מפגש מקרי במסדרונות התקשורת הפך בתוך שניות לעימות פוליטי חריף ורווי השמצות אישיות והאשמות הדדיות, כאשר שתי דמויות מפתח במערכת הפוליטית התייצבו זו מול זו והטיחו דברים קשים זה בזה.

השר לביטחון לאומי ויו״ר עוצמה יהודית, איתמר בן גביר, ניצל את המפגש הישיר עם יו״ר מפלגת 'ביחד', נפתלי בנט, כדי לאתגר אותו בשידור ולהזמינו לקרב טלוויזיוני חזיתי.

המפגש הטעון התרחש במערכת החדשות של וואלה, שם נפגש השר איתמר בן גביר עם יו״ר ‘ביחד׳ נפתלי בנט והזמין אותו לעימות אחד על אחד, אולם בנט התחמק ודחה את ההצעה. במהלך השיחה שאל השר בן גביר את בנט: ״אולי תבוא לעימות?״. בנט מצידו דחה את הקריאה והשיב כי הוא מתמודד מול נתניהו. בן גביר לא ויתר והמשיך ללחוץ על יריבו הפוליטי כשהטיח בו: ״ממה אתה מפחד? אתה מפחד מעימות?״.

השיחה עלתה במהירות לפסים אישיים ולוהטים, כאשר בנט בחר להגיב במתקפה ישירה על עברו הביטחוני של השר ועל סידורי האבטחה סביבו: ״מי שמפחד ממחבלים ועומד מאחורי שוטרים, גיבור אבל לא היה בצבא זה אתה״. בן גביר מצדו לא נותר חייב, והזכיר מיד את שיתוף הפעולה של בנט עם הרשימה הערבית בממשלתו הקודמת: ״אני רואה אותך מדבר.. מי שעשה ממשלה עם מנסור עבאס זה אתה. נוכל זה נוכל, נוכלות זה מקצוע״.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?