שני כלבים ושמונה גורים מגזעים מסוכנים אותרו בכפר מסעדה, במהלך פעילות משותפת של שוטרי המחוז הצפוני ומערך השירות הווטרינרי. הכלבים הועברו להמשך טיפול וטרינרי. החיפוש בוצע בהתאם לצו בית משפט, בעקבות תלונות רבות שהתקבלו מתושבים בנוגע להחזקת כלבים וגידולם במקום.
במהלך הפעילות אותרו בבית כלב מסוג פיטבול וכלב מסוג רועה גרמני. השניים הוחזקו בתנאים מחפירים, ובנוסף נמצא כי לא קיבלו את החיסונים הנדרשים על פי חוק. במקום נמצאו גם שמונה גורים מגזעים מסוכנים, שעל פי החשד גודלו בניגוד להוראות החוק. הכלבים נתפסו והועברו להמשך טיפול של השירות הווטרינרי.
במשטרה מציינים כי הפעילות היא חלק מהמאמצים לאכיפת החוק בנושא החזקה וגידול של כלבים מגזעים מסוכנים, לצד שמירה על שלום הציבור ועל רווחת בעלי החיים. ממשטרת ישראל נמסר: "המשטרה ומערך השירות הווטרינרי ממשיכים לפעול יחד לאיתור מקרים שבהם בעלי חיים מוחזקים בתנאים שאינם הולמים, כאשר המשך הטיפול נקבע בהתאם לממצאים ולהוראות החוק".