0%

סקר חדשות 12: הליכוד מתחזק, אבל לגוש "רק לא ביבי" יש רוב

סקר חדשות 12 ומנו גבע שנערך היום במהדורה המרכזית ב'n12' עולה כי גוש הימין מקבל כ-58 והגוש של "רק לא ביבי" כ-62

יוסי ויזל
17 תגובות
סקר חדשות 12: הליכוד מתחזק, אבל לגוש "רק לא ביבי" יש רוב
נתניהו בקלפי. צילום: Flash 90

סקר שפורסם הערב ב'חדשות 12' מעלה כי אם הבחירות היו נערכות היום, המפלגות שמתנגדות להמשך שלטונו של בנימין נתניהו היו מקבלות 62 מנדטים. לפי הסקר, הליכוד היא עדיין המפלגה הגדולה ביותר עם 29 מנדטים, שניים יותר מאשר סקר חדשות 12 מהשבוע שעבר. תקווה חדשה בראשות גדעון סער נחלשת בשני מנדטים לעומת אותו סקר, ויורדת ל-16. ימינה, ללא בצלאל סמוטריץ', עומדת על 13 מנדטים.

סקר חדשות 12:

הליכוד-29, תקווה חדשה-16, יש עתיד-13, ימינה-13, הרשימה המשותפת-10, ש"ס-8, יהדות התורה-8, ישראל ביתנו-7, הישראלים-6, מרצ-5, כחול לבן-5.

המפלגה הכלכלית החדשה בראשות פרופ' ירון זליכה לא עוברת את אחוז החסימה, וזוכה ל-2.7% תמיכה. מפלגות נוספות שלא עוברות את אחוז החסימה לפי הסקר: הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ' (2.5%), העבודה (1.1%), הבית היהודי (0.7%), תל"ם (0.7%), עוצמה יהודית (0.7%), תנופה (0.3%), גשר (0.1%). לפי הסקר, איחוד של ימינה ותקווה חדשה יביא 25 מנדטים, 30 לליכוד ו-15 ליש עתיד, ואיחוד בין כל מפלגות השמאל-מרכז יניב 28 מנדטים, 30 לליכוד ו-13 לתקווה חדשה.

הסקר נערך היום על ידי מכון מדגם בראשות מנו גבע בקרב מדגם מייצג של כלל האוכלוסייה בישראל בקרב בני 18 ומעלה. בסקר השתתפו 508 נשאלים, טעות דגימה היא 4.4%.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture