0%

בנט ולפיד עמדו להודיע לנשיא הערב כי עלה בידם להרכיב ממשלה

טרם הירי: לפיד ובנט רצו להודיע לנשיא שעלה בידם להרכיב ממשלה, ההסלמה הביטחונית מנעה מיו"ר ימינה ויו"ר יש עתיד לבקש מהנשיא להשביע ממשלה כבר בשבוע הבא כך דווח הערב בחדשות 13

מערכת המחדש
33 תגובות
בנט ולפיד עמדו להודיע לנשיא הערב כי עלה בידם להרכיב ממשלה
בנט ולפיד // צילום: פלאש 90

יו"ר ימינה נפתלי בנט ויו"ר יש עתיד יאיר לפיד התכוונו להודיע היום לנשיא המדינה ראובן (רובי) ריבלין כי עלה בידם להרכיב ממשלה, אך לא עשו זאת עקב ההסלמה ואירועי האלימות, כך דיווח העיתונאי רביב דרוקר.

זאת, כשברקע התקדמות משמעותית במשא ומתן מול מפלגת העבודה, שעשויה לקבל לידיה את המשרד לביטחון הפנים ואת תיק התחבורה. גם מול מרצ נרשמה התקדמות במגעים.

במקביל, בנט ולפיד תכננו להיפגש עם יו"ר רע"ם מנסור עבאס ב-16:30, אך הוא דחה את הפגישה לאור המהומות בבירה. כמו כן, עבאס הודיע ללפיד ובנט כי כל עוד נמשך סבב הלחימה מול רצועת עזה, אין בכוונתו לחדש את המשא ומתן ולכן הוא הקפיא אותו עד שתיגמר הלחימה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture