0%

לאחר ישיבה סוערת במרכז הליכוד סוכם: החלטה על פריימריז לראשות, במידה ויש בחירות

‏סער נואם תוך קריאות עידוד ובוז והציג את כל המקרים בהם היו התמודדויות, כולל של נתניהו נגד רהמ מכהן, ואף אחד לא כינה את המתמודד- בוגד.

מערכת המחדש
אין תגובות

מרכז הליכוד אישר: לא יהיו פריימריז לרשימה, יהיה חוק נורבגי, החלטה על פריימריז לראשות – לאחר פיזור הכנסת. ובמידה ויצאו לבחירות אחרי יום רביעי בחצות

לא אושר הפעם: פריימריס לראשות התנועה.
ההערכה היא שנתניהו רוצה לשמור את כל האופציות פתוחות, או פשוט למנוע מסער להתחיל את הפריימריס (עד שמכריזים הוא לא יכול להוציא כסף).

‏סער נואם תוך קריאות עידוד ובוז והציג את כל המקרים בהם היו התמודדויות, כולל של נתניהו נגד רהמ מכהן, ואף אחד לא כינה את המתמודד- בוגד.

סער אמר במהלך הכינוס: "נחושה דעתי להתמודד על ראשות התנועה על מנת לחלץ את המדינה מהמשבר הפוליטי המתמשך להקים ממשלה בראשות הליכוד ולאחד את עם ישראל סוף סוף".

"קיום התמודדות אינה רק עמידה על זכותו של חבר התנועה, היא חובה החקוקה בחוקת התנועה".

מיקי זוהר :
‏כחבר מרכז הליכוד גאה התייצבתי בכינוס המרכז בעניין ההצבעה לביטול הפריימריז לרשימת הליכוד.
יש לי כמה מסקנות אבל הבולטת שבהן היא: יש לנו תנועה דמוקרטית חיה ובועטת! כבוד גדול עבורי להיות חלק ממנה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture