0%
צפו:

בית המדרש אור הרשב"י במירון נהרס

שבוע וחצי להילולת ל"ג בעומר, עוד ועוד מבנים נהרסים על ידי הרשות לאכיפת מקרקעין בהליך בזק באישור שופט, הבוקר נהרס כליל בנין ארגון אור הרשב"י

איצלה כץ
תגובה אחת
בית המדרש אור הרשב"י במירון נהרס
הריסת מבנים לא חוקיים במירון

הרשות לאכיפה במקרקעין ביצעה היום (ג') הריסה של מבנה ישיבת "אור הרשב"י" במירון. מדובר במבנה לא חוקי אשר ישב על שטח ציבורי, סיכל את התכנית המפורטת החדשה של מתחם הרשב"י והיה בתחום דרך הכהנים המתוכננת.

ההריסה בוצעה בהתאם לצו בית משפט השלום, ולאחר שנדחה ערעור המחזיקים על ידי בית המשפט המחוזי תוך שאלו קובעים כי יש עניין ציבורי מיוחד להריסת המבנה.

מאז החלה לפעול במתחם התגברה הרשות על חסמים גדולים – משפטיים ומקצועיים, מתוך מטרה אחת: לפנות את המבנים המסוכנים והלא חוקיים שהיו במקום על מנת לאפשר את עבודות הבטיחות והפיתוח שנעשות כעת בהר לקראת ההילולה.

במהלך השנה האחרונה הרסה הרשות 63 מבנים מסוכנים ולא חוקיים שהתפרסו על כיותר מ-4,000 מ"ר באתר. היום, לאחר הריסת המבנה האחרון שיועד להריסה עד להילולה, השלימה הרשות לאכיפה במקרקעין בהצלחה את משימתה.

play-rounded-fill
play-rounded-fill

הכתבה עניינה אותך?

0%
100%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture