0%

לראשונה: לא אובחנו חולי קורונה חדשים בישראל

לראשונה מאז תחילת המשבר, משרד הבריאות עדכן כי לא אובחן אף חולה חדש בקורונה מאז אתמול בערב, וגם מספר המתים לא השתנה. מספר הנדבקים הכולל עומד על 16,621 איש

מערכת המחדש
תגובה אחת

מגיעים לסוף ההתפרצות? לראשונה מאז תחילת מגפת הקורונה בישראל, משרד הבריאות עדכן הבוקר (שני) כי לא היו נדבקים חדשים בקורונה היום, ומספר הנדבקים הכולל עומד על 16,621. גם מספר הקורבנות לא עלה, ונותר על 272.

עם זאת, במהלך הלילה נרשמו 4 חולי קורונה חדשים לאחר חשד לאירוע הדבקה מתגלגל בת"א. לפי הדיווח, בשעות הלילה נשלחה הודעה לתושבי שכות נווה עופר בתל אביב, ובה הנחייה שלא לצאת מהבתים שלא לצורך. זאת בעקבות מספר מקרי הדבקה בקרב משפחה בשכונה – כאשר אב, אם ושלושה מתוך ששת ילדיהם אובחנו חיוביים לקורונה.

על פי הנתונים שפורסמו אתמול בערב מספר הנדבקים היה 16,617 – אבל משרד הבריאות מעדכן את הנתונים לאחור, ולכן לפי הנתונים החדשים איש למעשה לא נדבק מאתמול. במשרד הבהירו כי לא נרשמו שום מקרי הידבקות היום – כלומר, מחצות בלילה שבין ה-17 ל-18 במאי.

מספר החולים הפעילים עומד על 3,335, מהם 39 במצב בינוני ו-57 במצב קשה. מספר המונשמים עלה ב-3 ועומד כעת על 47 מתוך החולים הקשים. מנגד, 13,014 איש החלימו עד כה מהמחלה. העדכון הנוכחי מגיע לאחר שאמש דווח על ארבעה בני אדם נוספים שנפטרו בישראל מנגיף הקורונה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.