0%
הותר לפרסום

קצין ולוחם ביהל"ם נפלו בפיצוץ מטען במהלך סריקת מנהרה ברפיח

קצין ולוחם מיחידת העילית של ההנדסה הקרבית נהרגו אתמול אחר הצהריים בעת פעילות של כוח גולני בדרום רצועת עזה • שני לוחמים נוספים נפצעו באורח קשה ובינוני • מספר חללי צה"ל במלחמת "חרבות ברזל" עלה ל-853

יענקי גולדן
2 תגובות
קצין ולוחם ביהל"ם נפלו בפיצוץ מטען במהלך סריקת מנהרה ברפיח

צה"ל התיר הבוקר (ראשון) לפרסום את שמותיהם של שני לוחמי יחידת יהל"ם (שנהרגו אתמול בקרב בדרום רצועת עזה: סרן נועם רביד, בן 23 משערי תקווה, קצין ביחידה, וסמ"ר יהלי שרור, בן 20 מעומר, לוחם ביחידה. עם נפילתם, עלה מניין חללי צה"ל במלחמת "חרבות ברזל" ל-853.

על פי הודעת צה"ל, האירוע הקטלני התרחש אתמול סמוך לשעה 17:30, במהלך פעילות של חטיבת גולני בשכונת ג'ניינה שברפיח. במהלך סריקות וכיתור של האזור, אותר פיר של מנהרה בתוך מבנה.

בעקבות הגילוי, הוזעקו למקום לוחמי יהל"ם, המתמחים בפעילות תת-קרקעית. בעת בדיקת הפיר, הופעל מטען חבלה רב עוצמה שהביא למותם של סרן נועם רביד וסמ"ר יהלי שרור. שני לוחמים נוספים שהיו במקום נפצעו באורח קשה ובינוני.

הכתבה עניינה אותך?

89%
11%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture