0%
החברה הושעתה

הוסלקו בתוך מאות אננסים: הברחת הענק לעזה שסוכלה

ניסיון הברחה חריג של אלפי סיגריות בתוך משלוח אננסים לרצועת עזה סוכל הבוקר במעבר לכיש • מתאם פעולות הממשלה בשטחים הורה על הקפאת אישור הכנסת הסיוע של החברה המעורבת עד להודעה חדשה

יצחק כהן
אין תגובות
הוסלקו בתוך מאות אננסים: הברחת הענק לעזה שסוכלה
קרדיט: משרד הביטחון

אלפי סיגריות הוברחו הבוקר (רביעי) בתוך מאות אננסים, במהלך ניסיון להכניסם לרצועת עזה דרך מעבר לכיש. אנשי רשות המעברים היבשתיים במשרד הביטחון איתרו את ההסלקה במהלך הבידוק הביטחוני, והעבירו את כלל הממצאים לבדיקת נציגי מנהלת התיאום והקישור לעזה.

המשאית שהובילה את הסחורה שייכת לחברה ישראלית הפועלת תחת מנגנון הכנסת הסיוע של הסקטור הפרטי, ויועדה להגיע למעבר כרם שלום כחלק מהסיוע ההומניטרי המועבר לרצועה. המשאית ותכולתה הוחרמו על ידי רשויות המכס והגורמים הביטחוניים להמשך טיפול.

בעקבות האירוע, אלוף יורם הלוי, מתאם פעולות הממשלה בשטחים, הורה על השעיה מיידית של החברה מהמשך פעילות הובלת סיוע לרצועת עזה עד לסיום הבירור בעניינה.

במערכת הביטחון הדגישו כי "מתאם פעולות הממשלה בשטחים, בשיתוף רשות המעברים היבשתיים במשרד הביטחון, המכס וכלל גופי הביטחון הרלוונטיים, ימשיכו לפעול בנחישות ובאפס סובלנות נגד כל ניסיון הברחה או ניצול לרעה של מנגנוני הכנסת הסיוע ההומניטרי".

הכתבה עניינה אותך?

25%
75%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture