גלובס: נתניהו חתם על טופס שמעביר בעלות על דירת השגריר בניו יורק למדינה. לפני כ-30 שנה נרשמה הדירה במנהטן על שם נתניהו, שכיהן אז כשגריר באו"ם. כעת חתם רה"מ על מסמך המצהיר כי הנכס אינו שלו אלא של המדינה.
חברת איירון סורס הישראלית בדרך לנאסד"ק לפי שווי של 8 מיליארד דולר.
מכון ויצמן – החברה העשירה בישראל ? תחקיר מעריב מגלה על הכנסות שנתיות גדולות ועל אחזקת נכסים רבים. המכון נהנה מתמלוגים בגין מכירת תרופות שפותחו אצלו בסך קרוב למיליארד ₪ בשנה. ערך תיק ני"ע של המכון עומד על יותר מ־12 מיליארד שקל. נכסי נדל"ן, מגרשים ודירות [106 דירות בעיר רחובות לבד] בערך של קרוב למיליארד ₪. המכון אינו משלם מס בגלל תקנה ישנה שהחריגה אותו. כעת מתעוררים ברשות המיסים לשנות את זה.
המשלחת העסקית שנחתה בדובאי: היקף הסחר עם האמירויות יגיע למיליארדי שקלים בשנה. עיקר היצוא לאמירויות הוא סייבר, ציוד רפואי, חקלאות, ומים.
היקף יצוא הסחורות ב־2019 ירד ב־5.6 אחוזים. חלקם של החברות הגדולות המייצאים גדל ליותר מ־55% מסך היצוא.
פינוי בינוי בשכונת נווה יעקב בירושלים. הוועדה המחוזית אישרה סופית פרויקט הכולל הריסת בניין ישן עם 30 דירות ובמקומו יוקמו 3 בניינים בני 12 קומות עם 200 יחידות דיור.
פרויקט טורבינות הרוח בגלבוע יוצא לדרך בהשקעה של חצי מיליארד שקל. הטורבינות צפויות להפיק כ־11% מהמכסה שקבעה הממשלה לאנרגיית רוח, ואף יהוו אטרקציה תיירותית.
ישראייר: במירוץ לרכישת החברה, מוטי בן־משה הגיש את ההצעה הגבוהה ביותר: 100 מיליון שקל.
הפטריארכיה היוונית נגד היזם אראל מרגלית: פנתה לבית משפט בבקשה למתו צו המונע קידום המיזם לבניית מרכז מגורים משרדים ומסחר במתחם הרכבת בירושלים שם יש שטחים בבעלות הפריארכיה.
העיכובים בקו האדום של הרכבת הקלה בגוש דן נמשכים, עלות העיכובים מאות מיליוני שקלים, אך משרדי האוצר והתחבורה מסרבים לחשוף את הדו"חות בנושא. תולים את הסירוב ב"שיקולים ביטחוניים".
קבוצת עזריאלי רכשה קרקע ב-118 מיליון שקל להקים חוות שרתים שנייה לאמזון בישראל. הקרקע בת 26 דונם באזור התעשייה תנובות נרכשה מחברה שרכשה את הקרקע מהמינהל לפני חצי שנה תמורת 61 מיליון שקל.