שר הבריאות הבריטי: אנחנו מקווים להתחיל לחסן בחודש הבא ולחזור לחיים נורמלים אחרי חג הפסחא
מדריד סוגרת את גבולותיה לעשרה ימים מתחילת דצמבר. העיר תסגר לכניסת מבקרים מה 4.12 ועד ה 13.12 בשל שתי חופשות עוקבות. בשנה רגילה זוהי תקופה בה הספרדים יוצאים לחופש ונוהגים לנפוש בערים אחרות במדינה.
הונג קונג: כדי לעודד את התושבים לבצע בדיקות תשלם ממשלת הונג קונג 5,000 דולר מקומי (כ-2,150 ש"ח) לכל מי שיקבל תוצאה חיובית בבדיקת קורונה.
האיחוד האירופי הגיע להסכם עם חברת מודרנה לרכישת 160 מיליון מנות חיסון נגד נגיף הקורונה
ניו יורק: כ650 גופות של מתים מקורונה בגל הראשון עדיין מאוחסנות במשאיות קירור. הגופות לא זוהו ולא הוטמנו בגלל מספר המתים בגל הראשון ועלויות הקבורה. בעקבות הפרסום על כך ב"וול סטריט ג'ורנל" מאות ניסו לברר מה עלה בגורל יקיריהם. מיעוט עובדים ועלות הקבורה שהמשפחה צריכה לשלם הביאו למצב בו מתים רבים נותרו 'אלמונים' וללא טיפול.
איפה הכי כדאי לחיות בתקופת הקורונה? בלומברג ערך סקירה מקיפה על התמודדות 53 מדינות עם מגיפת הקורונה בתחום הרפואי, איכות החיים וכלכלה: במקומות הראשונים נמצאות המדינות: 1. ניו זילנד. 2. יפן. 3. טאייואן. 4. קוריאה הדרומית. 5. פינלנד. בסוף הרשימה נמצאות המדינות: 49. צ'כיה. 50. בלגיה. 51. פרו. 52. ארגנטינה. 53. מקסיקו. ישראל מדורגת באמצע – לפי השקלול של בלומברג של המצב הרפואי ואיכות החיים, ישראל במקום 21.
עזה: 738 חולי קורונה ביממה האחרונה ו7 מתים
שיא תחלואה יומי באינדונזיה: 6,627 חולי קורונה אובחנו אתמול
סין: מקורו של נגיף הקורונה בכלל מהודו. יש לנו את כל הראיות שמקור הנגיף איננו בסין והמגיפה לא החלה אצלנו", טוענים בכירי הממשל הסיני שמנסים לשנות את התודעה ולמנוע מצב של האשמת סין במגיפה והנזק שנגרם לעולם.
סינגפור: תינוק נולד עם נוגדנים לקורונה לאחר שאמו חלתה בקורונה והחלימה בעת ההיריון
ארה"ב: מספר המתים היומי מתקרב לשיא שהיה באביב. ב 15 באפריל, ארה"ב הגיעה לשיא מתים ביום: 2,752. כיום למרות שיודעים להתמודד יותר טוב עם המחלה, מספר המתים שוב עולה ומתקרב למספר השיא. בסוף השבוע שעבר, מספר המתים היה 2,300 ביממה.
משרד הבריאות: ייתכן שיהיה אפשר לחסן בישראל כ-150 אלף איש עד סוף דצמבר. חילוקי דעות בין המומחים מי המיועדים הראשונים לחיסון.
מחקר חדש של רופאים בפקיסטן: דבש וקצח הגינה מועילים לטיפול בקורונה. המחקר נבדק על 313 משתתפים הראה שטופלו בדבש וקצח הגינה. זמן התמשכות הסימפטומים אצלם קטן בחצי, והבריאו מהנגיף בתוך 6 ימים [במקום 10].