בפתח הפגישה אמר ראש הממשלה, "בהובלת הנשיא טראמפ, ארצות הברית וישראל עובדות בשיתוף פעולה הדוק יותר מאי פעם. אנחנו משתפים פעולה כדי לסכל איומים משותפים, אנחנו משתפים פעולה בהבאת השלום. בשני התחומים הללו, התקדמנו בצורה משמעותית".
"הסכמי אברהם הובילו לפריצות דרך היסטוריות לשלום עם ארבע מדינות ערביות: איחוד האמירויות, בחריין, סודאן ולאחרונה, גם מרוקו. זה הביא להתרגשות עצומה בישראל. ישראלים ניצבים כעת מול דילמה קשה לאן לנסוע, לדובאי או למרוקו, אבו דאבי או מרוקו. אני בטוח שנמצא לזה פתרון וניסע לשניהם", הוסיף.
לדבריו, "הממשל של הנשיא טראמפ הציע את התכנית המציאותית הראשונה לשלום ישראלי-פלסטיני. זאת התכנית הראשונה מסוגה שמתייחסת בכובד ראש לאינטרסים הלאומיים והביטחוניים של ישראל ומביאה אותם בחשבון. משום כך, אני חושב שבהמשך הדרך, היא תהיה התכנית היחידה שתיושם.
הנשיא טראמפ הכיר בריבונותה של ישראל על רמת הגולן, שקריטית לנו מבחינה אסטרטגית. שיתוף הפעולה ההדוק בינינו בנושאי ביטחון לאומי ניכר גם במאמצינו לבלום את התוקפנות האיראנית ואת המירוץ שלה לפצצה. במקום לפנק את העריצים בטהראן, הנשיא טראמפ אימץ מדיניות של מקסימום לחץ, מדיניות שמקבלת תמיכה נרחבת בכל המזרח התיכון".
"ישראלים וערבים שיבחו את הנשיא טראמפ כאשר יצא מהסכם הגרעין הגרוע עם איראן, כשהחזיר ואף הגביר את הסנקציות הקשות על איראן וכשחיסל את הארכי-טרוריסט קאסם סולימאני. כאשר ישראלים וערבים מסכימים על דברים רבים כל כך, הגיוני שהעולם ישים לכך לב. אחרי ככלות הכול, אנחנו חיים באזור הזה, ואנחנו יודעים עליו משהו", הוסיף נתניהו.
הוא אמר עוד כי "כל עוד איראן תמשיך להכניע ולאיים על שכנותיה, כל עוד היא תמשיך לקרוא להשמדתה של ישראל, כל עוד היא תמשיך לממן ולחמש ארגוני טרור באזור וברחבי העולם וכל עוד היא תמשיך במירוץ שלה להשיג נשק גרעיני ואמצעי שיגור, אסור לנו לחזור למצב של עסקים כרגיל עם איראן. עלינו להתאחד כדי להיאבק באיום הזה על השלום העולמי".
עוד מעט נתגעגע לאנשי ממשל טראמפ עוד מעט החדשות יחזרו להיות מאוסות כמו בימי ממשל אובמה רק שהאווירה הזו לא תשפיע על השלטון בישראל שלא יצא מידי נתניהו והחרדים
יאללה, שיחסלו את כולם!
סכינים מזלגות…