%76 מבעלי זכות הבחירה נטלו חלק בבחירות שהתקיימו ב96 נציגויות של ישראל ברחבי העולם. בסך הכל השתתפו 5,090 מתוך איש 3,874 בהן בעלי זכות בחירה.
מדובר בשיעור של %76 – גבוה יותר מאשר בבחירות לכנסת ה20 ,אז עמד שיעור המצביעים על %68 בלבד. בבחירות בחו"ל הורשו להשתתף רק נציגים של משרד החוץ, הסוכנות היהודית וקק"ל, ובני משפחותיהם. לעומת זאת, לא יכלו להשתתף בהן נציגים של חברות אחרות, כמו למשל טייסי אל על, ששוהים בחו"ל לצורכי עבודתם יחד עם הדיילים.
גם נציגים רשמיים של חברות ישראליות אינם מורשים ליטול חלק בבחירות. דוד בן אבו, ראש אגף ההצבעות המיוחדות בוועדת הבחירות, ציין כי השיעור הנמוך יחסית של המצביעים נובע מכך שיש מדינות שבהן נדרשים נציגי ישראל לנסוע מאות קילומטרים כדי להגיע למקום הקלפי, וכן משום שבחוץ לארץ אין יום שבתון ביום הבחירות, והעובדים נדרשים להתייצב במקום עבודתם כרגיל.
עלות קיומן של הבחירות בנציגויות ישראל בחו"ל גבוהה, בשל ההוצאות הכרוכות בהעברת פתקי ההצבעה ורשימת בעלי זכות הבחירה ל96 מדינות.
הבחירות בחו"ל מתקיימות יותר משבוע לפני הבחירות בארץ, כדי שיהיה סיפק להטיס את כל הארגזים עם תוצאות ההצבעה לישראל עד ל9 באפריל, והן ייפתחו יחד עם הקלפיות האחרות שבהן מתקיימת ההצבעה במעטפות כפולות.