תוצאות הבחירות לכנסת ה-24 ממשיכות לזרום, ומסתמן שיכהנו בה 22 חברי כנסת חדשים מתשע רשימות שונות. המפלגה שהצליחה להכניס לכנסת הכי הרבה חברי כנסת חדשים היא הציונות הדתית, עם חמישה מחוקקים
שניים מהשמות החדשים עוררו עניין רב במערכת הבחירות וכך גם במהלך כהונתם איתם בטוח לא יהיה משעמם הם, איתמר בן גביר מהציונות הדתית, עורך דין, פעיל ימין שהביע הזדהות עם תנועת כ"ך והיה שותף פעיל נגד יצחק רבין והסכמי אוסלו; אבתיסאם מראענה ממפלגת העבודה, שנפסלה מהתמודדות לכנסת בעקבות התבטאויות קיצוניות, אבל בג"ץ הפך את ההחלטה ואישר את מועמדותה.
גלית דיסטל אטבריאן (הליכוד) : פובליציסטית וסופרת ישראלית, גדלה בירושלים, בת למשפחה שעלתה מאיראן. היא בוגרת אוניברסיטת תל אביב, החוג פילוסופיה. התגוררה כחמש שנים ביוון יחד עם בעלה שנשלח לתפקיד דיפלומטי. במהלך השנים השתנו דעותיה משמאל לימין ואפילו כתבה מספר נאומים עבור מירי רגב. ושוריינה ע"י רה"מ בנימין נתניהו למקום עשירי ברשימת הליכוד.
חיים ביטון (ש"ס): כיהן מנכ"ל תנועת ש"ס ומנכ"ל מעין החינוך התורני לשעבר נחשב למקורב מאד ליו"ר התנועה אריה דרעי, ביטון צפוי להשתלב בממשלה הבאה כשר, או לכל הפחות כסגן שר, כשהכוח שהוא צבר בהנהלת התנועה צפוי לשמש לו לעזר בדרך לצמרת הגבוהה של ש"ס.
מירב בן ארי (יש עתיד): בן ארי כיהנה כח"כ בכנסת ה-20 כחלק ממפלגת כולנו של משה כחלון. במהלך הקדנציה, הייתה חברה בוועדות שונות וביניהן ועדת החינוך, ועדת הרווחה והבריאות, ועוד. לאחר פרישתו של כחלון היא נשארה בחוץ, ושלושה ימים לפני סגירת הרשימות לכנסת ה-24, הודיעה מירב בן ארי כי היא מצטרפת למפלגת יש עתיד בראשות יאיר לפיד.
רון כץ (יש עתיד): כץ מכהן היום כסגן ראש העיר בפתח תקווה וראש מנהל החינוך בעיר רון כץ שוריין במקום ה-16, ברשימת יש עתיד, כץ יאלץ להיפרד מתפקידו בעירייה לטובת הכנסת. הוא הודיע כי בכוונתו לדאוג לנושאי החינוך, ובדגש על פיקוח לגיל הרך.
נירה שפק (יש עתיד): נירה שפק, היא אישיות מוכרת מאוד בעוטף עזה ובשער הנגב בשל תפקידים רבים שביצעה במסגרת השירות הצבאי וכן במסגרת שירות במילואים. היא התמודדה על ראשות מועצת שער הנגב בבחירות לפני כשנתיים, היא מכהנת כראש מטה יש עתיד בעוטף עזה, ושוריינה במקום ה-17 ברשימה.
טניה מזרסקי (יש עתיד): מ״מ ראש עיריית כרמיאל בשנתיים האחרונות, עלתה לבדה מברית המועצות (הוריה עלו בעקבותיה) לאחר שסבלה מאנטישמיות רבה, דורגה ברשימת כחול לבן בכנסת הקודמת במקום 80 והוקפצה למקום 18 ביש עתיד לאחר ההיפרדות מגנץ.
בני בגין (תקווה חדשה): מי שמכונה "נסיך הליכוד" בנו של מנהיג הליכוד המיתולוגי מנחם בגין ז"ל כיהן בעבר כשר וחבר הכנסת מטעם מפלגת הליכוד, ואף שורין ע"י בנימין נתניהו לרשימת הליכוד, ערק ביחד עם גדעון סער לתקווה חדשה, בהצהרה שמסר תקף את נתניהו שלטענתו משסה חלקים בעם מקצין את השיח ומכרסם בשיח הדמוקרטי.
עמיחי שיקלי (ימינה): עמיחי שיקלי, איש חינוך, מייסד מכינת "תבור" וראש המדרשה למנהיגות ציונית בגליל, במהלך שירותו הצבאי כיהן כמפקד חטיבת גולני. שיקלי שובץ בבחירות 2019 סבב א' ברשימת הימין החדש של בנט ושקד, שלא עברה את אחוז החסימה. ובבחירות האחרונות שובץ ברשימת ימינה לכנסת ה-24.
ניר אורבך (ימינה): מזכ"ל הבית היהודי לשעבר, הפסיד לחגית משה בבחירות על ראשות הבית היהודי שלא התמודדה לבסוף ושובץ ברשימת המפלגה לכנסת ה-24 בעשירייה הראשונה.
אביר קארה (ימינה): מנהיג מחאת 'השולמנים' של בעלי העסקים והעצמאים, קארה קיבל פניות והבטחות ממפלגות רבות דוגמת הליכוד ותקווה חדשה והתפרסם בזכות הדלפה משיחה עם רה"מ בה הבטיח שהחרדים יעשו כל מה שיבקש לבסוף החליט קארה להצטרף לנפתלי בנט ולרשימת ימינה.
עידית סילמן (ימינה): כיהנה כיו"ר מרכז הבית היהודי ואף כיהנה כח"כ בעבר מטעם המפלגה אך "ערקה" עם נפתלי בנט אל מפלגת ימינה כשרק בבחירות האלה היא תזכה ככל הנראה לכהן בכנסת שוב.
אמילי מואטי (עבודה): מואטי הי אשת תקשורת מוכרת ופוליטיקאית ישראלית, כלת פרס שרת התרבות. התמודדה מספר פעמים בפריימריז של מפלגת העבודה אולם כעת לפני הבחירות לכנסת ה-24 הגיעה למקום ריאלי ברשימה. מואטי גדלה בבית דתי בנתניה ומגדירה את עצמה כ"שמאלנית ציונית"
גלעד קריב (עבודה): משפטן ופעיל פוליטי, נחשב לסדין אדום בקרב המפלגות החרדיות בשל השתייכותו לתנועה הרפורמית ובניסיונות שלו לקעקע את ערכי היהדות במדינת ישראל, בראיונות אמר קריב כי הוא לא רואה צורך במוסד הרבנות הראשית, ורוצה שיהיה בישראל חינוך ממלכתי בלבד.
אפרת רייטן (עבודה): עורכת דין, התפרסמה כשליוותה את הורי הנערים שנספו באסון נחל צפית אל מול הרשויות. בשנים האחרונות רייטן עסקה רייטן בנושאים שנוגעים ציבוריים, ועסקה בייצוג רופאים בהליכים משפטיים.
אבתיסאם מראענה (עבודה): מספר 7 במפלגת העבודה, דמות שנויה במחלוקת שהביאה את חברי מפלגתה לתמוך בעתירה לפסילתה מהרשימה לכנסת, היא נפסלה ע"י ועדת הבחירות בעקבות רשימת התבטאויות גזעניות מסיתות ומזלזלות בשואה אך ביהמ"ש העליון הפך את ההחלטה והיא נשארה ברשימה לכנסת, דבר שהוביל לגל פרישות מרשימת העבודה
ג׳ידא רינאווי-זועבי (מרצ): פעילה חברתית מנצרת, המנכ"לית המייסדת של מרכז אינג'אז לקידום השלטון המקומי בחברה הערבית. הייתה תקווה רבה למרצ שתביא מצביעים רבים מהמגזר הערבי אך הייתה בעיקר נטל על קמפיין הבחירות בעקבות התבטאויות שנויות במחלוקת על מצבעי מרצ.
מיכל וולדיגר (הציונות הדתית): מקום שני ברשימה, בעברה הייתה וולדיגר חברת מועצת העיר גבעת שמואל מטעם הבית היהודי. לקראת הבחירות המוניציפאליות ב-2018, התמודדה וולדיגר על ראשות סניף הבית היהודי בגבעת שמואל, אך היא הפסידה. היא נחשבת ל'עוף מוזר' בנוף החרדל"י במפלגת הציונות הדתית ואף הוסתרה בקמפיין הבחירות לאחר שתמכה בשירות נשים בצה"ל וכד'ו.
איתמר בן גביר (הציונות הדתית): יו"ר מפלגת עוצמה יהודית, מתמודד ברשימת הציונות הדתית ב'בלוק' לאחר הסכם מול ראש הרשימה בצלאל סמוטריץ, בבחירות הקודמות הואשם בן גביר בשריפת קולות לגוש הימין כשרץ לבד ולא עבר את אחוז החסימה, בן גביר עורך דין במקצועו ומלווה בחינם תיקים מפורסמים של נוער גבעות וחרדים שהוכו ע"י שוטרים במהלך תקופת הקורונה, הוא נחשב לימין קיצוני ותמך עד לאחורנה בתנועת כך של הרב כהנא (תנועה שהוצאה מחוץ לחוק בגין גזענות כלפי ערבים)
שמחה רוטמן (הציונות הדתית): מייסד התנועה למשילות ודמוקרטיה, וחיבר את הספר "מפלגת בג"ץ", הוא דמות מוכרת בעולם המשפט הישראלי. הוא הוביל את השינוי בשיח הישראלי סביב הצורך ברפורמות במערכת המשפט ואחראי ליוזמות רבות שמקודמות בשנים האחרונות, ובהן מינוי יועצים משפטיים במשרדים ממשלתיים כמשרות אמון, שינוי שיטת הסניוריטי למינוי נשיא בית המשפט העליון, החוק המחייב שופטים ונושאי משרה בכירים בשירות המדינה לספק הצהרות הון ועוד.
אורית סטרוק (הציונות הדתית): מראשי היישוב היהודי בחברון, בשנת 2015 נפצע בנה יצחק בפיגוע דקירה בחברון, לאחר שהסתער על המחבל, כיהנה בעבר כחברת כנסת מטעם סיעת האיחוד הלאומי.
אבי מעוז (הציונות הדתית): יושב הראש של מפלגת "נעם", שימש בעבר כמנכ"ל משרדי הפנים והשיכון. גם הוא חבר לסמוטריץ במטרה שלא 'לשרוף' קולות לגוש הימין, נחשב לאדם הדתי ביותר ברשימה וכפוף למנהיגה הרוחני של תנועת נועם, הרב צבי ישראל טאו.