0%
הגל הרביעי

מנין החולים הקשה חצה את רף ה-200

משרד הבריאות עדכן כי במהלך הסופ"ש אובחנו 2,435 מאומתים חדשים, כאשר מספר המונשמים עלה ל-31 מנין החולים הקשים עבר את המאתיים

מערכת המחדש
4 תגובות
מנין החולים הקשה חצה את רף ה-200
בית חולים מחלקת קורונה צילום דוד כהן פלאש 90

משרד הבריאות עדכן הערב (מוצאי שבת) כי אתמול אובחנו 2,435 נדבקים חדשים בקורונה בישראל, מתוכם 200 במצב קשה, בהם 31 מונשמים. על פי הנתונים, כעת ישנם 18,264 חולים פעילים בארץ. יש לציין כי מדובר בנתונים ראשוניים שטרם עברו עיבוד ובדיקות.

מפרוץ המגפה נדבקו 873,785 בני אדם בישראל. במהלך סוף השבוע בוצעו 111,052 בדיקות, מתוכן 2.49% היו חיוביים. בד בבד, מבצע החיסונים ממשיך להתקדם, ועד כה חוסנו 5.7 מיליון איש במנה הראשונה, מהם 5.3 מיליון קיבלו גם את המנה השנייה.

בארגון מד"א הודיעו כי החל ממחר יחלו לחסן, בהנחיית משרד הבריאות, את אזרחי הגיל השלישי בכל בתי האבות והדיור המוגן ברחבי הארץ – כולל הסגל המקצועי והדיירים.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture