0%
"ירה בחץ וקשת"

לפחות חמישה הרוגים בטבח בנורבגיה: חשד לפעולת טרור

התוקף בן ה-37 פעל בכמה זירות ובעיר, מניעיו עדיין לא ידועים והוא נעצר ע"י המשטרה. נבדקת האפשרות שמדובר בפעילות טרור. עפ"י העדויות, הרוצח הסתובב ברחובות וירה ללא הבחנה חצים

אלימלך יונה
תגובה אחת
לפחות חמישה הרוגים בטבח בנורבגיה: חשד לפעולת טרור

אירוע טבח בנורווגיה: אמש (רביעי) פתח אדם חמוש בחץ וקשת וכלי נשק נוספים במסע הרג המוני בעיירה קונגסברג בנורבגיה שנמצאת מערבית לבירה אוסלו.

האיש הרג לפחות חמישה בני אדם ופצע עוד אחרים, המשטרה המקומית סירבה למסור את מספר הנפגעים המדויק, אך מה שידוע לבנתיים כי לפחות חמישה נהרגו ועוד רבים נפצעו.

במשטרה בודקים מה המניע לטבח, הרוצח בן ה-37 נעצר ע"י המשטרה. במשטרה אמרו שתיחקר האפשרות שמדובר בפיגוע טרור, דובר המשטרה מסר ש"טבעי לחשוב שמדובר בטרור".

על פי עדות עדי ראייה, הרוצח הסתובב ברחובות וירה ללא הבחנה בעוברים ושבים. הרוצח פעל ככל הנראה – לבדו וירה גם חצים על קורבנותיו.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.