מאות השתתפו במהלך השבוע האחרון במעמד הכנסת ספר התורה שתרם הנגיד רבי רונן גנון שיחי' לעילוי נשמתו של אביו רב המעלות אברהם גנון ז"ל, כאשר במסגרת המעמד השיק הנגיד את הש"ס המהודר "פומבדיתא" לזכר אביו המנוח אשר הוקיר את לומדי התורה באשר הם.
במעמד המרגש השתתף המקובל הגאון רבי משה אבוחצירא, המשפיע הגאון רבי מנחם ביטון, הגאון רבי יוסף לסרי – רבה של העיר בית שאן וכן מאות אורחים לצד רבנים נוספים ואישי ציבור אשר כיבדו את המעמד בנוכחותם. בין היתר נצפו במעמד: יו"ר ש"ס אריה דרעי, חברי הכנסת משה אבוטבול ואברהם בצלאל לצד ראש עיריית צפת שוקי אוחנה ובכירים נוספים.
בשיאו של המעמד השיק הנגיד הצפתי את כרכי הש"ס המהודר "ש"ס פומבדיתא" אשר מנגיש את צורת הדף באותיות מאירות עיניים לצד ביאור מקיף ומתומצת לתועלת רבבות הלומדים אשר כבר עתה נרגשים נוכח הש"ס המהודר שמצטרף לארון הספרים היהודי.
כרכי הש"ס שנחשפו לראשונה במעמד ע"י הנגיד רבי רונן גנון יוצאים לאור עולם לעילוי נשמתו של אביו היקר אברהם גנון ז"ל אשר הוקיר את לומדי התורה באשר הם.
יצוין כי הש"ס המהודר זכה להמלצותיהם וברכותיהם של גדולי וצדיקי הדור אשר נחשפו מקרוב להשקעה האדירה שהושקעו בין כרכי הש"ס, למען ייהנה עולם התורה מתורה נאה בכלי מפואר. בין גדולי הדור אשר נתנו את המלצותיהם לש"ס המהודר ניתן למנות את כ"ק האדמו"ר מביאלא, הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף, רה"י הגאון רבי ברוך מרדכי אזרחי, הפוסק הגאון רבי יצחק זילברשטיין, רה"י הגאון רבי מאיר מאזוז, הגאון רבי שמעון בעדני זצ"ל ועוד שורה של רבנים וראשי ישיבות.
כך לדוגמא, במכתבו לש"ס המהודר, כותב זקן האדמורי"ם כ"ק האדמו"ר מביאלא כי, "למותר לציין חשיבות העניין והתועלת העצומה בפירוש יקר זה, וזכות גדולה נפלה בחלקכם להיות ממזכי הרבים לתועלת אלפים ורבבות שמבקשים לקבוע מקומם עם לומדי בית המדרש".
גם הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף העניק מכתב ברכה מיוחד למהדורת הש"ס "פומבדיתא", במכתבו הוא מציין כי, "והוא ביאור המסכת בלשון השווה לכל נפש, וערכו את הביאור מסביב לדף הגמרא בכדי שהלומדים ילמדו מתוך צורת הדף המקובלת. והכל מנוקד ניקוד מלא לתועלת הבעלי בתים והנערים העושים את דרכם בלימוד לראשונה".
מרן הגרב"מ אזרחי מציין אף הוא במכתבו הנלהב כי, "תועלת גדולה יש ללומדי הש"ס במהדורה זו, אשר ביאור התלמוד צמוד הוא לדברי רבותינו הראשונים והאחרונים, ולצורת הדף המקובלת מקדמת דנא. בנוסף לכך, הביאור הכתב בלשון קצרה וברורה השווה לכל נפש, כמלאכת מחשבת".