0%
הי"ד

נחשפו שמות ההרוגים בהתקפה על נהריה: זיו בלפר ושמעון נג'ם

חובש רפואת החירום של מד"א, דור וקנין, שהגיע לזירת האירוע, תיאר את הניסיונות הנואשים להציל את חיי השניים: "שני הגברים סבלו מחבלות קשות, ולאחר פעולות החייאה מאומצות קבענו את מותם במקום." • בנוסף לשני ההרוגים, נהרג גם כלב שהיה בזירת הפגיעה.

דודי סגל
אין תגובות
נחשפו שמות ההרוגים בהתקפה על נהריה: זיו בלפר ושמעון נג'ם
זירת נפילת הרקטה בנהריה צילום: דוברות מד"א

זיו בלפר, בן 52, ושמעון נג'ם, בן 54, הם שני תושבי נהריה שנהרגו כתוצאה מפגיעה ישירה של רקטה בנגרייה בשכונת טרומפלדור בעיר. על פי דיווחי צה"ל, זוהו 10 שיגורים לעבר צפון הארץ, כאשר חלק מהרקטות התפוצצו וחלקן יורטו על ידי מערכות ההגנה האווירית. במקביל, דווח על שיגורים גם לעבר מרכז הארץ, אשר יורטו בהצלחה.

חובש רפואת החירום של מד"א, דור וקנין, שהגיע לזירת האירוע, תיאר את הניסיונות הנואשים להציל את חיי השניים: "שני הגברים סבלו מחבלות קשות, ולאחר פעולות החייאה מאומצות קבענו את מותם במקום." בנוסף לשני ההרוגים, נהרג גם כלב שהיה בזירת הפגיעה.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture