0%
תוכנית חומש חדשה

סמוטריץ' וראשי הרשויות הדרוזיות והצ'רקסיות הגיעו להסכמות

בהצהרה משותפת, סמוטריץ' ציין כי "העדה הדרוזית שילמה מחיר קשה במלחמת חרבות ברזל, אבל ההסכמות היום על תוכנית החומש הן לא רק ברית דמים הן ברית חיים" • הוא הבטיח להמשיך לפעול למען כל אזרחי ישראל.

דודי סגל
אין תגובות
סמוטריץ' וראשי הרשויות הדרוזיות והצ'רקסיות הגיעו להסכמות
יו"ר הציונות הדתית ושר האוצר בצלאל סמוטריץ'. צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' והנהגת הרשויות הדרוזיות והצ'רקסיות הגיעו להסכמות על מסגרת תוכנית חומש עבור העדה.

בהצהרה משותפת, סמוטריץ' ציין כי "העדה הדרוזית שילמה מחיר קשה במלחמת חרבות ברזל, אבל ההסכמות היום על תוכנית החומש הן לא רק ברית דמים הן ברית חיים". הוא הבטיח להמשיך לפעול למען כל אזרחי ישראל.

יאסר ג'דבאן, יו"ר פורום הרשויות הדרוזיות והצ'רקסיות, הודה לסמוטריץ' על הנכונות לסייע ולקדם את התוכנית. הוא ציין כי ההישג בא בהמשך להנחיית ראש הממשלה נתניהו ולהחלטת הממשלה מיולי 2024.

יו"ר מרכז השלטון המקומי, חיים ביבס, ברך על ההסכמות, שיובילו לצמצום פערים ולחיזוק התשתיות, החינוך, הכלכלה והרווחה ברשויות הדרוזיות. הוא הדגיש את השותפות הגורל העמוקה של העם היהודי והעדה הדרוזית.

הכתבה עניינה אותך?

93%
7%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture