הבוקר הופץ ברחבי תחנות אוטובוס בתל אביב, קמפיין שילוט של תנועת אם תרצו נגד פסיקות בג"ץ בעניין המחבלים בכלא, לאור הצטברות החלטות מעוררות מחלוקת של שופטי בג"ץ בנוגע למחבלים הכלואים בישראל. המימון הגיע כולו מתרומות של מאות אזרחים ישראלים שנרתמו לקמפיין. בשילוט נכתב: "בזמן שהחטופים בעזה, שופטי העליון דואגים למחבלים. בית המשפט נגד ישראל!"
בעקבות הקמפיין, תקפה בחריפות דוברות הרשות השופטת את תנועת אם תרצו וכינתה אותו "מסית, שקרי ומסוכן" כלשונם. "במסגרת קמפיין של תנועת ׳אם תרצו׳ שהופץ ברשתות החברתיות לאחרונה, פורסמו הבוקר במרחב הציבורי שלטים המאשימים את שופטי בית המשפט העליון ב"דאגה למחבלים" ובכך שבית המשפט "נגד ישראל", לרבות תמונות של חלק מהשופטים. מדובר בקמפיין שקרי, מסית ומסוכן, המתעלם מן העובדות הפשוטות: שופטי בית המשפט העליון מקיימים את חקיקת הכנסת בנוגע לזכויות אסירים וחשודים באשר הם וימשיכו לעשות כן באופן עצמאי, בלתי תלוי וללא מורא".
רס"ן במיל. שי רוזנגרטן, יו"ר תנועת אם תרצו הגיב להודעה המחוצפת ואמר: "ניסיון מביך של שופטי בג"ץ לסתום פיות באמצעות התבכיינות על הסתה. במישור העובדתי התקיימו בבית המשפט עשרות דיונים הזויים על תנאי המחבלים בכלא, ישנה שופטת שאפילו נסעה בעצמה לבדוק שלמחבלים יש נייר טואלט ודפי a4. בית המשפט הציב עצמו נגד ההיגיון, נגד המוסר ונגד עם ישראל. במעשיהם השופטים החריבו את אמון הציבור בבתי המשפט. לא נירתע, נמשיך לחשוף לציבור את האמת.
מתן גרפי מנכ"ל תנועת אם תרצו ולוחם במילואים ששירת בעזה ובלבנון מסר: "ההחלטות של השופטים מכתימות את מוסד בית המשפט העליון ופוגעות באופן חסר תקדים באמון הציבור. בפועל, משאבי בית המשפט מתבזבזים על עתירות רבות הנוגעות למחבלים, חלקם הנרחב בידי ארגונים הממומנים בידי ישויות מדיניות זרות. זוהי יריקה בפרצוף של החטופים, המשפחות השכולות והלוחמים".
בשבועות האחרונים התקבלו ע"י שופטי בג"ץ מספר החלטות מעוררות מחלוקת. השופטת רות רונן נסעה לבקר מחבלים בכלא עופר, כדי לוודא (כך על פי הפרסום) שיש להם נייר טואלט, דפי a4 ושמיכות. בהחלטה נוספת, השופטים כשר, כבוב וברק-ארז, הוציאו צו על תנאי המורה למדינה לנמק מדוע לא יסופק גם לאסירים ביטחוניים מזון בסיסי, המבטיח תנאי חיים בסיסיים. הצו הוצא לאחר דיון בעתירה שהוגשה על ידי האגודה לזכויות האזרח ארגון הממומן על ידי ישויות מדיניות זרות וארגון גישה שעיקר המימון שלו מישויות מדיניות זרות.
בשבוע הבא בג"ץ צפוי לקיים דיון בנוגע לעתירה שהוגשה על ידי 4 ארגונים הממומנים על ידי ישויות מדיניות זרות, המבקשת לאפשר ביקורי צלב אדום אצל מחבלי הנוחבות. מתחילת מלחמת חרבות ברזל, אגף המחקר של אם תרצו בדק ומצא כי 6 ארגונים במימון ממשלות זרות, עתרו לא פחות מ-41 פעמים לבג"ץ בנושאים הקשורים למלחמה ומדיניות הביטחון של ישראל. אותם ארגונים מומנו על ידי ממשלות זרות ב-5 שנים האחרונות ביותר מ-92 מיליון ש"ח.
מעניין איך שומרים על זכויות הנגד. בושה שמלח הארץ נמצא במעצר ולאף אחד משופאטים לא אכפת.
לא חשוב מי מימן אלא צדק והגיון ההתנהגות.
שופטי העליון מחוייבים לכללים והחלטות הכנסת בעניין וככל שאני מבין נוהגים כשורה.
אתה טועה בהחלט
מחויבים למחבלים אבל לא לאלי ולנגד
הצליחו עליך
ממש מעניין את החוקים של הכנסת שהם רוצים לקיים הם מקיימים ואת החוקים של הכנסת שלא מתחשק להם הם לא מקיימים ומפעילים עליהם את "עילת הסבירות" בית משפט בררני למהדרין
בסוף הבגץ דואג יותר מדאי לנאצים של ימינו
ופחות מדאי לזכות ולרצון של רוב הציבור שיהיה לראש הממשלה את המרווח המלא לנהל את המדינה בעת הזו בלי הצורך לבזבז שלשה ימים שלמים בשבוע במתן עדותו. לא נראה לשום אדם הגון שדחיית מתן העדות יגרום נזק כלשהו למדינה אבל רבים סבורים שהמצב הנכפה עלינו בהחלט יכול לגרום נזק למדינה. הבגץ וכל מערכת המשפטית מעבירים מסר ברור, שממשלת ימין אינו חוקי במדינת ישראל ולא כל ביקורת הוא הסתה גם כשמופנה כלפי שופטי הבגץ
כאשר בית המשפט מתערב בהחלטות פוליטיות ובכל הקשור לערכים הוא הפך עצמו למפלגה. וזה המחיר שהוא משלם. חוסר אמון ותעמולה נגדית
החלאות בגלימות שנואים על העם.זה לא בית משפט זה פקעת ציפעונים .עושים כל שביכולתם להרוס כל חלקה בנשמת העם.נקעה נפשנו.גועל נפש.צחנת ביבים.