מצרכים :
1.5-2 קילו של נתח בריסקט טרי מ"וול דאן"
5-7 שיני שום פרוסות
כף שטוחה מלח גס
כפית פלפל שחור גס
כף שטוחה סוכר
3 כפות דבש
3 כפות שמן
2-3 עלי רוזמרין
נייר אפייה
נייר כסף
אופן ההכנה :
מניחים את הנתח על נייר אפיה בתוך תבנית שמתאימה לתנור.
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומורחים היטב על נתח הבשר מכל הצדדים.
עוטפים את הנתח ב2 שכבות טומות היטב של נייר אפיה,
עוטפים הכל ב2 שכבות אטומות היטב של נייר אלומיניום.
נותנים לבשר לנוח כשעה לא במקרר.
מחממים תנור במצב רגיל עם חם עליון ותחתון על 150 מעלות,
מכניסים את הבשר למשך 4 שעות על 140 מעלות.
מוציאים את הבשר וממתינים חצי שעה,
מעבירים את הנוזלים של הבשר לכלי נפרד ומשתמשים בהם להרטיב מלמעלה את פרוסות הבשר לאחר הפריסה.