שוטרי מחוז ירושלים עצרו שני תושבי ירושלים בחשד לעבירות הסתה ותמיכה בטרור. תושב העיר העתיקה נעצר לאחר שפרסם דברי שבח למחבלים שביצעו פיגועים רצחניים, ותושב מזרח ירושלים נעצר לאחר שפרסם סרטון עם דברי הסתה של חמאס.
במסגרת פעילות המשטרה בחודש רמדאן, נעצר תושב העיר העתיקה לאחר שבחקירה נחשפו תכני הסתה שפרסם ברשתות החברתיות. בין היתר, פרסם תמונות של מחבלים שביצעו פיגועים רצחניים, וכתב "אלוהים ירחם על נפשך, יא אריה". כמו כן, נעצר תושב מזרח ירושלים שפרסם סרטון ממסגד אל-אקצא עם דברי הסתה של דובר חמאס.
מעצרם של החשודים הוארך בבית המשפט.
"לא נאפשר לאף גורם לשבש את שגרת החיים בכלל ובפרט בחודש רמדאן ונמשיך כל העת בפעולות סיכול של עבירות הסתה ותמיכה בטרור, תוך מיצוי יכולות ואמצעים ובכלל זה מיצוי יכולות מתקדמות באמצעות חמ"ל התודעה המיוחד של מחוז ירושלים הפועל מזה מספר שנים במחוז ירושלים. כל מי שינסה לערער את הביטחון הוא יעד לטיפול מבחינתנו", נמסר מהמשטרה.