גל טרור האבנים נמשך: מוקדם יותר היום (שני) בוצע פיגוע אבנים בכפר חווארה שבחטיבת שומרון, במהלכו ארבו מספר מחבלים לרכבים ישראליים שנסעו בכביש המרכזי ויידו לעברם אבנים בחוזקה. כתוצאה מהתקיפה האלימה נגרם נזק לשני כלי רכב לפחות, ואחד מנוסעי הרכבים נפצע קלות בידו.
תושבת השומרון, שרכבה נפגע באורח קשה, תיארה את האירוע כ"מארב מתוכנן של ממש". לדבריה, "קבוצה גדולה של מחבלים קפצו ממש לתוך הכביש ורגמו אותי ורכבים נוספים באבנים באופן קשה. זה אירוע מבהיל מאד, זה ממש נס שהצלחתי לצאת משם". עדותה מצביעה על תכנון מוקדם של התקיפה ועל רצון המחבלים לפגוע בנוסעי הרכבים.
עם קבלת דיווחים על האירוע, כוחות הביטחון הגיבו במהירות וקפצו לנקודת האירוע. לאחר סריקות נרחבות באזור, הצליחו הכוחות לעצור שלושה חשודים במעורבות ביידוי האבנים. החקירה נמשכת בניסיון להתחקות אחר מעורבים נוספים ולמצות עמם את הדין.