אלי פלדשטיין, ששימש בעבר כיועצו של ראש הממשלה בנימין נתניהו ונאשם בפרשת הדלפת המסמכים המסווגים ונחקר בפרשת קטארגייט, הגיע לביקור והתייעצות במעונו של האדמו"ר רבי דוד אבוחצירא בנהריה, זאת לאחר הקלה בתנאי מעצר הבית שלו.
פלדשטיין, הנאשם המרכזי בפרשת מסע הציד של היועצת המשפטית לממשלה, בעקבות הדלפת מסמכים שתוכנם פורסם עוד קודם לכן, לעיתון 'בילד' בזמן מלחמת חרבות ברזל, לצד החשדות נגדו בפרשת 'קטארגייט', שהה בתקופה האחרונה במעצר בית ממושך, ללא יכולת כמעט לתקשר עם העולם.
הביקור במעונו של האדמו"ר התאפשר לאחר שהפרקליטות החליטה שלא להגיש ערעור לבית המשפט העליון על החלטת בית המשפט המחוזי בתל אביב להקל בתנאי מעצרו של פלדשטיין, כך שמעתה הוא יישאר במעצר בית רק בשעות הלילה.
הקלה זו פתחה בפניו את האפשרות לצאת לנהריה ולבקש את ברכתו ועצתו של האדמו"ר הרה"צ רבי דוד אבוחצירא שאמר לו כי הוא מרבה להתפלל עליו בכל עת. בני משפחתו של פלדשטיין מסרו ל'המחדש' כי אלי מרבה להתייעץ עם האדמו"ר, וכי הם מאמינים כי "כל הנוטל עצה מן הזקנים אינו נכשל".